Deko Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Jojo dej to TDI Fňukovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 nee ja ještě ne :( taky budu... ale ještě nevím u koho.. TDI FUN je v klidu uvidíme OK,dame to k nemu a pokud budes chtit nejak na jaro muzem se domluvit a zajet spolu muzem se domluvit aj na cene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 dobrý nápad princes!!! mužeme jet spolu mam ješte jednoho kamoše ktery chce tak chip tak by jsme byli tři uvidíme samozřejme zaleži na financich!!! ted toho mam docela hodne brzdy našetřit na "Worthersee 2012" tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 dobrý nápad princes!!! mužeme jet spolu mam ješte jednoho kamoše ktery chce tak chip tak by jsme byli tři uvidíme samozřejme zaleži na financich!!! ted toho mam docela hodne brzdy našetřit na "Worthersee 2012" tak uvidíme Jasne taky mam jednoho nebo 2 jeste tak bychom jeli treba 4 nebo 5 aut a mohli bychom se domluvit na cene neni problem jak neco tak se pak ozvy az budes chtit realizovat a nebo i ja ju? Ja bych chtel tak duben predbezne no at vis tak se pak rozmysli a dej vedet ju? Bude to pecka si myslim neboj se nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Jasne taky mam jednoho nebo 2 jeste tak bychom jeli treba 4 nebo 5 aut a mohli bychom se domluvit na cene neni problem jak neco tak se pak ozvy az budes chtit realizovat a nebo i ja ju? Ja bych chtel tak duben predbezne no at vis tak se pak rozmysli a dej vedet ju? Bude to pecka si myslim neboj se nic okey :) nekdy o vikendu se mužeme domluvit a společně tam zajed!! podle chuti a času!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 okey :) nekdy o vikendu se mužeme domluvit a společně tam zajed!! podle chuti a času!! :) Urcite pane vsak se zas uvidme na srazu pristi mesic treba tak to muzem probrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Tome: tak co ty brzdy? Už je máš? :D To bude asi bomba,zajimal by mě reálný rozdíl v brždění.Změřit to s origo a pak s těma novýma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Romčo: brzdy mám ještě čekám na příslušenství ( kotouče,desky,....) no a pak do laku no to proměření to bych mohl zajistit dobrý nápada.. to mi asi změří na STK že?? kdybych je poprosil?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 si vybijes zuby az slapnes poradne na nove brzdy Tome :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 bazy a kedy sa chystas k funovi ?? a co ta moja spz ?? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Libore: no budu muset jezdit s chraničema co mají hokejisti Juraji: vůbec nevim až bude čas,chut a peníze ale určo nejdřív na jaře!!! no ja jsem ti psal zpravu jak to teda chceš já byt tebou tak tam dam jen JURAJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Tome jak jsi spokojenen s motorem celkově? chci na sraz oc už dorazit OII a pořád nevim, jestli 1.9 nebo 2.0 (rs) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Tome jak jsi spokojenen s motorem celkově? chci na sraz oc už dorazit OII a pořád nevim, jestli 1.9 nebo 2.0 (rs) caues, no jak se to vezme v celku spokojený jsem ale čeká mě pořadna kontrola... jinak se mi pokazilo sání vzduchu cca 11000,- čerpadlo od klimy cca 9000,- no jinak šlape pekně ja jsem pacient mi se pořad něco nezda. spotřeba cca 7-8l v lete a v zime cca 8-10l ale myslim že ty motory žadná slava. v letě se chci motoru nechat podívat na zoubek možna bude i chip.... takže tak :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 to žere víc, než moje haťapka :D jí pěkně šlapeš na krk co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 to žere víc, než moje haťapka :D jí pěkně šlapeš na krk co. no tak jasne je to moje zlatíčko a sem tam jí šlápnu!!! jede pěkně ale doufám že pojede ještě lépe!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 na kolik tě vyšla? myslíš, že kolem 300 se dá sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 na kolik tě vyšla? myslíš, že kolem 300 se dá sehnat? 400 mam ji 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 no bazy ako tak citam si do nej uz riadne natlacil ale asi sa to pytalo :Da ta spz no jasne JURAJ je v poho a ciernu so striebornym napisom vo fonte skoda ak to pojde :) a k funovi sa chystam aj ja tak ak budete robit neaku akciu daj vediet rad sa pridam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Juraji: Ok tak ty spz ti tedy zařídim necham prvni vypracovat navrh a pošlu ti ho..chceš 2ks? Tak to je super ty jo nas bude...!!! to nám to Fun dá za hubičku :)) uvidíme tak teoreticky mi tady napište kolik nás bude a co by kdo chtěl ja si to pisnu a uvidíme co na to FUN ja bych se sním mohl domluvit atd... CHIP FUN: Bazy,Princes + ???, Juraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 OK posli jasne pozrem na to a poslem spat odpoved bud mi napis sem na forum alebo na juraj.moravec@gmail.com a jasne so mnou pocitaj k Funovi idem na 100%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Juraji: Ok tak ty spz ti tedy zařídim necham prvni vypracovat navrh a pošlu ti ho..chceš 2ks? Tak to je super ty jo nas bude...!!! to nám to Fun dá za hubičku :)) uvidíme tak teoreticky mi tady napište kolik nás bude a co by kdo chtěl ja si to pisnu a uvidíme co na to FUN ja bych se sním mohl domluvit atd... CHIP FUN: Bazy,Princes + ???, Juraj Zatim pocitej se mnou zeptam se jeste kamose mozna by jel taky tak ti napisu ju? Jinac Bazy,myslim si ze cena je 7500 i s brzdou komplet na muj motor myslim si ze za 5500,- by nam to urcite dal ale muzem jeste domluvit cenu pokud teda chces zeptej se ho a pka tu napis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Kazdy chce stale slevy a jak to ma potom chudak zdokonalovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 (upraveno) to je to čecháčkovství .. bez slevy neexistuje dobrej obchod... Upraveno Leden 18, 2012 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Deko!!! decent víš jak... jestli nas bude třeba 5 tak to mas cca 30000,- pěkný kšeftik.. nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko!! Princes ok až budu mit chut a cas tak mu pisnu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 to je to čecháčkovství .. bez slevy neexistuje dobrej obchod... už je to tak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Natom neni nic spatneho,lepsi dat nejkou slevu nebo cenu a tak ci tak vydela nez kdyz neda a treba nepujde nikdo no ne? Mit radeji za 4 nebo 5 aut penize o 2 tis lecneji nez nemit vubec to by chlapec nevidelal a myslim si ze je to i tak trosku velka cena a za 5tis by to slo prece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 ja si taky myslím že je to v pohodě... prostě standartní množstevní sleva.. to je jedno, myslím že FUN bude rad když bude mít další zakázky!! uvidíme no cash no stres :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 :D ha vsetci myslime ale budeme prekvapeny ak z toho nic nebude :D ale nie zartujem sice Funa nepoznam ale hadam bude zľava a mozno aj zprava :D But I´m in anyway Ty jo Bazy a tie spz sa uz neak pohli nech mam aspon dovod ist do Ostravy a mozme dat mini sraz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 ja si taky myslím že je to v pohodě... prostě standartní množstevní sleva.. to je jedno, myslím že FUN bude rad když bude mít další zakázky!! uvidíme no cash no stres :D Presne tak Bazy NO STRES!!! Na jaro vyrazime Snad me pak svezes to bude narez to aby sis kupil vetsi kola bo ti to bude furt hrabat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 (upraveno) Kazdy chce stale slevy a jak to ma potom chudak zdokonalovat Deko-na jednu stranu máš pravdu Kuci nebudem kutit slevy, proste az to bude aktuelni tak FUNovi pisnu že jsme 4 co by jsme chteli chip.... a pokud bude chtit dat slevu tak da... sam od sebe!!! Princes- to viš že tě svezu jenom se modlim at něco neodejde... nekomu třeba odešlo turbo nebo vstřiky no uvidíme Upraveno Leden 19, 2012 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.