Octavius84 Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Bejt tebou tak si nejprve udělám výlet k někomu kdo tomu pořádně rozumí a pak až dělat závěry. Zajeď si třeba k Funovi, ten na to přijde co s tím je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 měl jsi dokoupit tu sadu, bez ní budeš mít ventil pod krytem. Venku je hezčí a líp to fičí. Zkus ten ventil trochu přitáhnout, jestli ho nemáš na moc volno, že by propouštěl a odfukoval i když by neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Ten kryt tam stejne nebude. A zkusim to dotahnout no, ale stejne to papa olej, takze neco s turbem nejspise bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Zkus ten ventil trochu přitáhnout, jestli ho nemáš na moc volno, že by propouštěl a odfukoval i když by neměl Presne tak..Tim bych zacal,ventil bych oritahnul a uvidi se..Pri vetsim tlaku muze propoustet a tudiz turbina netlaci,jak ma.. Jinak ventil muzes vytelit tak jak ho ma bobajz bud tim,ze zkratis tuhle hadici co tam mas,nebo koupis tlakovku o stejnym prumeru.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 njn, ale na původní místo bude potřebovat záslepku, víme? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 No zaslepku do sani mam :D Jinak diky za radu, vse jsem poradne dotahl, tak uvidime. Po obede to pujdu projet ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 tak v tom případě to přendej, bude to vypadat líp ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Tak jsem to byl projet a i po dotazeni je to porad stejne. Chvili to jede nadherne ale po par kilometrech zase jedu jako bez turba dal jsem tam zpatky seriovy BOV s kterym se to nestavalo, ale za to vynechavalo turbo vzdy na okamzik. Zkusim tu diagnostiku u nekoho a uvidime no, jen nekoho najit neznate nekoho z ostravy kdo by mi to udelal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 (upraveno) TDIFun, nemůžeš to k němu mít daleko Upraveno Září 10, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 jojo ja vim s funem jsem si i psal ale nevim nevim, rikal ze na vag by mi to napichl, ale ze benziny on nerad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Ale benziny on rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 benzini nerad jo ? sak trubo je skoro stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2011 jojo tojo, ale moc se mni do tesina nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 kámo kam se poděla Toyka víme? dneska jsem viděl po Liberci jen nápadně podobnou(byla na chlup stejná) octu 5T8... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Presne tam :) Kdy jsi ji tam videl? uz by to mel prepsat parchant a vypadala jeste tak jak vypadala kdyz jsem ji mel ja? Nebo uz neco urval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 na přepis má 14 dní od odhlášení ne? Tedy za předpokladu, že jsi to na něj odhlásil ty a nedal mu plnou moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No prave ja odhlasil uz davno a pojistku zrusil taky davno :) Tak nevim co tam furt jezdi s Teckem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 ze zákona na to má 7 dní od odhlášení.. ale není za to žádnej postih, takže spousta lidí toho využívá a nechává auto v polopřevodu - hlavně kvůli ekologické dani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 v polopřevodu? když má procvaklej malej techničák do určitýho data, tak je mu k ničemu ne? to je banánistán, nebo nemá 800,- na přehlášení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 ono se to dá i tak, že ORV necháš novému majiteli.. sice ty při přehlášce dostaneš pojeb, ale dál se to neřeší a v pohodě ti to odhlásí... tohle se dělá hlavně u starších aut, když musíš platit EKO - 10, 5 nebo 3t.. holt lidi jsou vyčůraní... já si nedovedu představit, že bych neměl Golfa napsanýho na sebe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No bylo to tak udelane, ze mel procvaklej maly TP, takze snad to uz ma napsano na sebe ;) Ja jenchtel vedet, jak to auto vypada. Protoze ja jsem si osobne asi mesic zvykal na to, ze to auto je tak nizky :lool: Tak proto jsem zvedav :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 ;) a jeste kdyz spamuju, kolik muze tak cca stat repas turba? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Najdi si Repas turba od Andreho http://www.turbosport.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Diky moc :)a pri vyndavani turba, musi se vytahovat motor? Pokud mozno, udelaji mi to primo tam kde by mi turbo menili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Tak to ti nejsem schopen říci protože mám naftu ,ale turbo jde ven i z vrchu u nafťáků. A mám dojem že to dělají vyměnným způsobem zašleš své a oni ti pošlou repas.Ale přesný návod je tam někde popsán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Jojo uz jsem se na to dival. Ja bych asi nejspise potreboval neco/nekoho kam bych to zavezl a za den by mi to vymenili za nove ;) Protoze jsem porad zvyklej na AEE kde byl pristup ke vsemu a ze vsech stran :lool: Tady ten motor zabira az moc mista :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 hele popravdě nevim...všiml jsem si jí až na urovni svých dveří a potom jí viděl jen zezadu ve zpětným, proto vím tu značku. ale zdála se v pohodě a jel sní docela v klídku. Turbosport mám tady kousek od baráku(cca 20km) tak není problém když to vyškubneš z auta poslat a já ti to tam hodim ;) jinak máš pochvalu za zelený kola ;) bez ironie!!! já to ze svýho teda sundal po nehodě ale v hlavě se mi rodí další provokativní plán, kterej sem tady na OC ještě neviděl...nebo aspoň ne v takovym měřítku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No ja jsem na Tebe prave cekal zebudes na sraze v Praze na OC sestce, jak jsem tam byl jeste s tou bilou. Videl jsem to na fotkach ty zelene tvoje kola a vpadalo to hodne hezky ;) Jinak to turbo teda asi budu resit tady u nas u kamose, on mi to cele vynda a zase da zpatky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 já ten den sice měl volno ale dozvěděl jsem se to až hooodně pozdě takže bych nestihl dorazit z liberce :lool: a řikam...teď už je to dole a řešim co a jak s novou "provokací"...teda pokud tu svou dřív nepošlu do světa...myslim tím octu ne ženskou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 A už víš na 100% že to je turbem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.