mršťa Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 potřebuju 19" luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 vypadá to SUPER, ale dal bych jim jinou barvu stříbrný na stříbrným je trochu nuda, ale ne zase taková jako kdyby to byly 15" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Prave me to taky prijde nuda ty kla tedka. Ale sam jsem byl prekvapen, kdyz jsem s tim musel jet, tak skoro kazdy se ohledl za autem :D Deko: Ja doufam ze me to nepopadne :( :D A bude "tunink" :D A jinak taky spatne zpravy :D jedno kolo bylo kople, ale uz je vse OK. Opraveno u pana Osmancika v Kozmicich. Paradni asi hodinovy pokoec, o tom jak jsou ti mladi tuningari blaznivi :D A to same potom v tamnim servise kam sem to sel obout a vyvazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 To se ale otáčeli proto, aby viděli, kterej magor jede na takovejch salámech na sněhu. :D Já bych dal středy na černo. Kámoš to má na BMW a vypadá to skvělě. Není to nuda jako stříbrná a ani to neprovokuje, kdybys je chtěl prodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Jo, ta stribrna ke stribrny je fakt nuda. Mne uz se to taky veze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Houmik: Na ty Tvoje uz jsem dlouho zvedavy :) Lumen: Cerna ty kola zabije :D Chci tu zelenou :) Jinak u nas jeste snih nebyl :D To az tedka tu napadlo 50cm :D Tak nejezdi :( :D Jinak jsem se chtel zeptat, zatim jsem nemel moznost jet na suchu, ale kdyz je vlhko a trosku to seslapnu aby turbo tahlo na plno, tak jako by predni prave kolo trelo o podbeh. Takovy ten zvuk jako kdyz se tre mokra guma o plast (nehledejte v tom zadne dvojsmysly ). Zatim podbeh neni nikde odreny a jak rikam, je to jen pri plnem vykonu a kdyz to tak necham a tahnu si to dal, tak se rozne kontrolka protiprokluzu a vypne az kdyz zhasnu motor. Nekdo nejake reseni nebo napad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 dat 15" kola :D Ja taky, moc si nedokazu predstavit, jak to bude vypadat. Ale bracha rikal, ze az to bude hotovy, budou na me letet jen samy buzny. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Houmiku konecne jsi na to dosel. Proc jsem dal koktu do "serie". To neustale vysvetlovani me uz nebavilo. Ted me uz nikdo tyden nebral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 (upraveno) Tak ja vim, proc to stavim zrovna takhle, nic me od toho neodradi. B) Nebudu jezdit normalni OI, nepotrebuju se schovavat v davu. Nemyslim to nijak spatne, jen tak, ze tech "sedych" aut je spousta. A byt jajinem, tak ty kola poradne prokoumam, protoze na stribrnych a cernych dneska jezdi fakt vsichni. A on si to auto prece nedela kvuli tomu, aby byl jako ostatni. S tim zelenym stredem je to peckovni a za me . Upraveno Leden 20, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Ale jo, mit druhe auto na bezne jezdeni tak tam jsou 18 limce a polozene na max co to jde. Ale denne 100 km jezdit Jardovi jsem uz napsal at da kola, zrcatka do zelene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 (upraveno) To je jina vec, auto na denni jezdeni mit takhle nemuzes, o tom zadna. Ty zrcatka bych nedaval, taky jsem to mel v planu, ale ty kola uz by pak ztratily tu 100% pozornost a to mi prijde skoda prave. Ja tak budu ladit asi vnitrni zrcatko do barvy, uvidim jeste. Upraveno Leden 20, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 No jako je to jen barva, ja bych to zkusil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Jajine koukni, jestli ti nedře plášť o tlumič. Měl jsem nasazený jedny kola a mezi pláštěm a tlumičem bylo tak sotva na prst místo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Lumen: Prave to by delalo na obou stranach a byl by to trosku jiny zvuk. Tohle je specificky zvuk kdyz dre penu a plast (zkusenost po predchozim aute :D ) Jinak Deko a houmik: Kola jestli pujdou do barvy nebo ne se bude rozhodovat az na podzim. Protoze verim, ze v tu dobu me bude lakat obe auta prodat a koupit si pasika B6 v nafte :D Ale pokud ne, tak urcite pujdou do barvy jen kola a nejake detaily (co jsem premyslel tak to narezle celo bych dal taky do zelene + nejake prvky na motoru. Ale to je jen daleka budoucnost). Tedka hlavne mam posledni tri zkousky pekne po sobe 24., 25. a 26. :D Takze jsou jine starosti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 tak jestli ty zkoušky dáš, tak si dej odměnu a to 4 kola do zelený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 takovýhle kola a v týhle velikosti zaujmou i stříbrný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Držím palce při zkouškách ;) A ty kola v zelené barvě by byla fakt velká paráda. Na rozhodování máš ještě doooost času... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Dekuju :) No odmenou za zkousky budou rozvody a dve dalsi "prekvapeni" :D Jinak ani za boha nemuzu vzpomenout na jednoho naseho clena, ktery potahuje veci do folie :( Vim ze ma na to i web a ma na nej odkaz v profilu :( :D A na netu ma fotky sve prace a je to vcelku kvalitni a hlavne pise ze dela jen za cenu materialu :( Kuciii pomozte :D :D Hlava derava ach jo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 WTF vzdyt je o 5 radku nize http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=222&st=540 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 ja vim ze jsem tupec :D Mam plnou hlavu nejakych monopolu, oligopolu, veblenu a podobne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Tak dneska konecne nejaka zasilka :D Aspon neco co bude ladit k tem kolum :) Je to prozatim dane jen "naoko" :D Zitra to prichytim na pevno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Take kopirovani, jeden oko, druhy svetla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Sam si psal na vwforu u fotky "pro inspiraci" :D Tak jsem se inspiroval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Ty kola fakt luxusní. Ve kterým programu upravuješ ty fotky? Chtěl bych si taky pohrát s barvama na kolech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Pokud myslis barvu kol a podobne, tak to upravuju v Zoneru :) Jinak objednal jsem si konecne "lepsi" radio :D Mate s nim nekdo zkusenosti? http://www.alza.cz/sony-cdx-gt550ui-d230120.htm?kampan=zbozi.cz Ja objednaval hlavne proto ze si (udajne) rozumi s iphonem a umi z nej prehravat muziku a hlavni byla cena. Pokud ma nejake poznatky, klidne piste, nadavejte :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Sony néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Jezis ..... ty udelas krok vpred a pak zase zpet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Jakto? :D co se vam na tom nelibi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Já mám LG LCS700BR. Můj Iphone s ním maká parádně, hlavně má krom USB i bluetooth. Na telefonování v autě luxus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 (upraveno) kup si toho kenwooda co jsem měl já, vždyť víš, jak tam sedělo parádně :-) Upraveno Leden 21, 2012 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.