Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Prave me to taky prijde nuda ty kla tedka. Ale sam jsem byl prekvapen, kdyz jsem s tim musel jet, tak skoro kazdy se ohledl za autem :D

Deko: Ja doufam ze me to nepopadne :( :D A bude "tunink" :D

A jinak taky spatne zpravy :D jedno kolo bylo kople, ale uz je vse OK. Opraveno u pana Osmancika v Kozmicich. Paradni asi hodinovy pokoec, o tom jak jsou ti mladi tuningari blaznivi :D A to same potom v tamnim servise kam sem to sel obout a vyvazit :lol:

Odkaz ke komentáři

Houmik: Na ty Tvoje uz jsem dlouho zvedavy :)

Lumen: Cerna ty kola zabije :D Chci tu zelenou :) Jinak u nas jeste snih nebyl :D To az tedka tu napadlo 50cm :D Tak nejezdi :( :D

Jinak jsem se chtel zeptat, zatim jsem nemel moznost jet na suchu, ale kdyz je vlhko a trosku to seslapnu aby turbo tahlo na plno, tak jako by predni prave kolo trelo o podbeh. Takovy ten zvuk jako kdyz se tre mokra guma o plast (nehledejte v tom zadne dvojsmysly :lol: ). Zatim podbeh neni nikde odreny a jak rikam, je to jen pri plnem vykonu a kdyz to tak necham a tahnu si to dal, tak se rozne kontrolka protiprokluzu a vypne az kdyz zhasnu motor. Nekdo nejake reseni nebo napad?

Odkaz ke komentáři

Tak ja vim, proc to stavim zrovna takhle, nic me od toho neodradi. B) Nebudu jezdit normalni OI, nepotrebuju se schovavat v davu. Nemyslim to nijak spatne, jen tak, ze tech "sedych" aut je spousta.

A byt jajinem, tak ty kola poradne prokoumam, protoze na stribrnych a cernych dneska jezdi fakt vsichni. A on si to auto prece nedela kvuli tomu, aby byl jako ostatni. S tim zelenym stredem je to peckovni a za me :palec: .

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

To je jina vec, auto na denni jezdeni mit takhle nemuzes, o tom zadna.

Ty zrcatka bych nedaval, taky jsem to mel v planu, ale ty kola uz by pak ztratily tu 100% pozornost a to mi prijde skoda prave. Ja tak budu ladit asi vnitrni zrcatko do barvy, uvidim jeste.

post-16-0-38487400-1327059992_thumb.jpg

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Lumen: Prave to by delalo na obou stranach a byl by to trosku jiny zvuk. Tohle je specificky zvuk kdyz dre penu a plast (zkusenost po predchozim aute :D )

Jinak Deko a houmik: Kola jestli pujdou do barvy nebo ne se bude rozhodovat az na podzim. Protoze verim, ze v tu dobu me bude lakat obe auta prodat a koupit si pasika B6 v nafte :D Ale pokud ne, tak urcite pujdou do barvy jen kola a nejake detaily (co jsem premyslel tak to narezle celo bych dal taky do zelene + nejake prvky na motoru. Ale to je jen daleka budoucnost).

Tedka hlavne mam posledni tri zkousky pekne po sobe 24., 25. a 26. :D Takze jsou jine starosti :(

Odkaz ke komentáři

Dekuju :) No odmenou za zkousky budou rozvody a dve dalsi "prekvapeni" :D

Jinak ani za boha nemuzu vzpomenout na jednoho naseho clena, ktery potahuje veci do folie :( Vim ze ma na to i web a ma na nej odkaz v profilu :( :D A na netu ma fotky sve prace a je to vcelku kvalitni a hlavne pise ze dela jen za cenu materialu :( Kuciii pomozte :D :D Hlava derava ach jo :( :lol:

Odkaz ke komentáři

Sony néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...