Vladan Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 mozna jo za prvni jizdy :lool: , ale gdyz je venku 30 stupnu a motor zahratej..... tak ty to prd potahne :P no abych tady nedelal OFF, vlastne ze se to Tobe libi :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 To je jasne. Jenomze ted nejsou vubec finance :( Ale az buduo, tak chci kouipt trubky, nebo nekde sehnat a stahnout to sani az za deni sviceni dole v narazniku Jinak s tema horkama mas pravdu. Kdyz jsem v kolone (vcera v Ostrave) a je tech 30°C a stojim se zapnutym motrem tak se mi to zacina prehrivat :( Nevim cim to muze byt zpusobeno Dneska jsem sundal to latkove tlumeni kapoty, tak snad tam bude zase o par stupnu min 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Tohle nestojí 10tis. http://www.highperformanceparts.cz/sportovni-kit-sani-vw-audi-seat-skoda-18t.13544 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Nejakej ten HKS hribek :D Co se tyce zvuku, je to naprosto uchvatne a brutalni proste Proste fakt skvely agresivni zvuk. Mohu jedine doporucit Uploaded with ImageShack.us Proč máš ve zvyku doporučovat samé dobré věci, nejdřív úpravu od profíků a nyní tohle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 jenom at uz o tom nebude tady debata jak s tim chipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Pres to denni sviceni ti nejde vzduch na IC pac ta mrizka ma byt pruchozi a ten hrib si mel kdyz uz tak posunout co nejvice k blatniku, aby byl co nejblize k otvoru nasavani zevnitr blatniku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 To mi prijdou pomalu stejne chyby jako u TDI... Zazdeny IC a spatne sani Ono to asi bude platit vseobecne pro turbomotor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Jo jo to sání asi nebude nic moc, zkus přijet dom z nějaké cesty při 30 stupních a dej si do motorového prostoru teploměr, dle mýho tam bude kolem 60 stupňů určitě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 On psal. že to prodlouží, ale to je také nanic...chybí nápor a bere to všechny možné sajrajty odspodu. On ten orig je prostě akorát. A zvuk....uříznutý výfuk na fichtlu má také hezký zvuk, ale způsobí spíš záchvat smíchu. Nechci se ti nijak vysmívat, ale najdi si ve svém okolí někoho kdo ti poradí a ušetříš spoustu peněz. A hlavně ti to lépe pojede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Lumen: To co jsi sem dal, tak vetsina lidi co to melo, tak se toho zase zbavovalo Jinak dejte mi cas, to se nejak vymysli. Bohuzel tedka zkouskove na krku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Dík za info, měl jsem cukání to koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 To ja prave taky no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tohle je úprava od prvního majitele. O funkčnosti pochybuju, ale jak píšeš, zvuk dobrej. :D Sundám podběh a natáhnu husí krk za mřížku nárazníku, to by mohlo zatím stačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Hele jednou jsem chvilku jezdil uplně bez filtru bo jsem ho tam zapoměl dát, když jsem to čistil a žádný vliv na jízdu jsem nezpozoroval. Tohle je spíše placebo. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Pokud dobře vidím tak do origo filtrboxu nacpal konus ? Pak nechápu , proč kuchal díru do toho boxu , když je do boxu udělanej přívod .. Takhle Ti to cucá všechno vedro co je pod kapotou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Ale ten zvuk!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 ty to uz prodavas ? http://auto.bazos.cz/inzerat/15963768/Skoda-Octavia-RS.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 taky jsem na TF koukal. Tak co, už uděláme výměnu za TDI? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 bys musel krutě doplácet :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Jojo, uz zase prodavam. Ozvali se zatim jen dva, co spise chteli fotky atd. Prijde mi ze jsem pro to auto udelal snad vse co slo, aby bylo ve skvelem stavu a stacilo jen jezdit. Ale nekdo si radsi koupi polorozpadajici se smejd potazeny folii (jak je v inzerci - stribrna karbon octavie RS) za 85tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Jajine ty seš blázen....vrazíš to toho peněz,skoro se nesvezeš a už to dáváš pryč. Co bude další? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Dalsi bude snad normalni auto na jezdeni, zadne upravy nic. Mel by mi ho shanet technik z koncernu, takze snad bude v poradku Ale vsechno se to odviji jestli tohle nekdou koupi. Chtel jsem za nej 165tis, tedka sem slevnil na 150, ale niz uz nejdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 vyměnime to za moje O1 1:8T na 18kách snížená.... to si pomůžeš..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Prej serie :lool: :lool: To zname :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Hele asi takle. Chceš za to peníze, který ti nikdo nedá. A zároveň chceš normální auto na každodenní ježdění. Tohle ti nevyhovuje? Podvozek to nemá nijak tvrdej, je sportovní a přitom celkem pohodlnej, máš to bez investic, jenom sedíš a jezdíš. Auto vypadá pěkně, co se týče spotřeby, tak já měl dlouhodobou 8,5 a to jsem fakt pomalu nejezdil. A hlavně když chceš, tak máš pod prdelí dostatečnej výkon na zamachrování, na předjetí, na vyblbnutí, na všechno. Já kdybych zase sehnal pěknou RS, tak do ní jdu okamžitě. Jenomže dneska už je to přecijenom dost starý auto, takže v takovym stavu, v jakym bych chtěl, už se najít snad ani nedá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 matejkral: Jasne to chapu, taky se da auto kdykoliv zvednout a projet skoro vsude Ale jde o to ze uz to nechci, neni to nijak extremne preplacane nebo upravovane, ale proste nemam rad kdyz se nekdo lepi jen proto ze ceka ze s nim budu "zavodit". Navic auto pouzivam tedka i "pracovne" (o vikendech pomaham co se da na firme) a vozit krabice ktere vazi 20kg a jsou spinave od prachu na kozenych sedackach a podobne, to fakt nechci. Sam rikam nemenil bych, ale proste uz me to nejak nebere, prestali me brat tuning srazy a ted uz i celkeove nejake upravovani aut. Chci hezke nenapadne kombi v nafte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Prej serie :lool: :lool: To zname :lol: jo no to uz jsem taky nekde slysel po TOYce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Jají ,tak já ti bouchnu to svoje kombi.Tam se vejde krabic mraky.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 že bys dospěl jo. :)To určitě prodáš, vypadá fakt pěkně a myslím že rs se pohybují v dobrým stavu kolem těch 150 tis. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.