suchos Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Jde mi z ventilace jenom teplý a teplejší vzduch. Mám octavii r.v. 1999, 1.9TDI, manual klimu. Při puštění klimy, ale i bez puštění. Jde na nejstudenější režim z ventilace pouze teplý vzduch. Při otočení na teplejší jde ještě o něco teplejší. Nevíte kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 málo chladiva,KO kompresor,KO jednotka dochlazování,KO ventilátory.Jdi za někým,kdo s tím umí,tady asi těžko něco vyřešíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Jde mi z ventilace jenom teplý a teplejší vzduch. Mám octavii r.v. 1999, 1.9TDI, manual klimu.Při puštění klimy, ale i bez puštění. Jde na nejstudenější režim z ventilace pouze teplý vzduch. Při otočení na teplejší jde ještě o něco teplejší. Nevíte kde by mohl být problém? rozeber a koukni na táhla topení. viděl bych tu chybu tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Jak píše Cosby. U klimošky toho může být mraky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 99% freon neni doplnit a bude OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Zacal bych v poradi Diagnostika... freon... jednotka dochlazovani.... spojka kompresoru.... cidlo tlaku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Nechci prudit ale R 134a (Tetrafluoroethane) už dávno freon (chlor-fluorovaný uhlovodík) není :) Spíš bych si to k někomu zkušenějšímu dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 U mne freon = R134a ... ale podle popisu to asi chce resit sam. Jak jsem psal zacal by jsem v tom poradi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suchos Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Tak jsem rozebral půl interieru a našel jsem vypadnutý plast, co ovládá směšovací klapku. Problém byl, že měl ulámané zobáčky a nedržel tam. Vydal jsem se tedy do autorizovaného servisu, jelikož jsem se domníval, že tento díl zakoupím. Bylo mi řečeno, že tento díl se nedodává a že mi mohou nabídnout celé topení za 10 000,-. Poděkoval jsem a celé topení koupil na vrakovišti za 1000,-. Topení jsem rozebral - zničil. A díl jsem z něho opatrně vyndal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.