Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

tak přední okna jsem nedával kvůli PČR,ale jinak by byli dobrý :palec: tak na ten se vrhnu hned jak se trošku zlepší ruka a doufám že ten výfuk bude trošku znát při jízdě

to znám já je měl ve předu :lol: ale pak na STK docela problém ještě že tam známého :lool: nechceš ty záslepky na EGR raděj poslat? mladá má už hotovo ted se do Hradce chvilku nedostanu

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři
to znám já je měl ve předu :lool: ale pak na STK docela problém ještě že tam známého :palec: nechceš ty záslepky na EGR raděj poslat? mladá má už hotovo ted se do Hradce chvilku nedostanu

ty si z Ledče nad Sázavou ne?já tam pojedu příštáí měsíc na týden na dovolenou do nějaký vesničky poblíž Ledče,tak jsem myslel že bychom mohly dát třeba srázek a až bych si je od tebe zrovna vzal šlo by to?

Odkaz ke komentáři
ty si z Ledče nad Sázavou ne?já tam pojedu příštáí měsíc na týden na dovolenou do nějaký vesničky poblíž Ledče,tak jsem myslel že bychom mohly dát třeba srázek a až bych si je od tebe zrovna vzal šlo by to?

jasně že by to šlo :palec: do jaké vesničky? že by Stvořidla nebo Zahájí? ale 28 odjíždím na 10 dní do Itálie doufám že to nebude tehle datum?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...