Přejít na obsah

Palivový filter

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

A víte někdo, jak ho dovodnit? jen za zvědavosti ... :-)

..jj,je to i výše napsané. Povolit dole matku s výpušťákem, co je na filtru zespodu, a vypustit to ven např do misky.Já jsem to v tom prostoru nezvládal,tak jsem ho povolil z držáku,vycvakl z bočních sponek a popotáhl nahoru.Pak už jsem pod něj hodil misku od "Ramy"např a vypustil to do ní(cca 1dcl?asi).

V příručce je napsané-vyndat ten ventil nahoře,ale jelikož jsem neměl nový o-kroužek,tak jsem to v tom nechal.

Potom párkrát otočíš klíčkem,aby si to napumpovalo naftu do filtru(např5*).

Nevím jestli je to správně,ale takhle jsem to dělal já.

..btw...

Ale po přečtení článku parafínové krystalky vs palivový filtr,tak je mi jasné,že třeba můj filtr to má zase spočítané.Chce to tankovat zimní naftu a nemít v nádrži ještě letní.Např s mým malým nájezdem km mi vydrží nafta v nádrži dýl,tak ty změny vcelku lehce prošvihnu.A pak takový podzimní mrazík pěkně zaškodí.

A když člověk vidí,jak se "ojebavá" nafta v čr všeobecně,tak ...hnus:(.

Odkaz ke komentáři

O víkendu si chci vyměnit palivový filtr.Musí se opravdu měnit ten o kroužek na tom ventilu na palivovém filtru?Popř jestli opravdu-nemáte někdo náhodou velikost toho o kroužku popř jestli nejsou dva?

Tak jsem to dnes vyměnil.Byl tam orig a vyměnil jsem ho za UFI.Jen mě zarazila jedna věc.Je možné že tím parafínem byl ucpaný celý ten otvor pod ventilem co je na palivovém filtru?Nemohl jsem to ani propíchnout šroubovákem.škoda,že jsem to nevyfotil.Ale zákonitě to nemohlo ani fungovat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...