Přejít na obsah

Etka 7.3

Guest epromtdci

Doporučené příspěvky

Ještě k těm ceníkům lubane, ty budeš mít asi tu GERMANY verzi a tam je s tím nějaký problém.

jj vypada to tak - skoda ale mazat to nebudu

Diky za pomoc v tak pokrocile dobe :-)

Už sem to přestal řešit a nechám si tu Germany, VINko z .txt v pohodě a na ceník chodím na cc-autodily :lol:

Budu to resit uplne stejne :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Etka Windows 7 ani 8 oficiálne nepodporuje. Na x64 vôbec nejde spojazdniť, na x32 by ale mala fungovať aj bežne dostupná inštalácia. Problémom je ale emulátor HW kľúča, ktorý pod W7 nefunguje spoľahlivo a pri spustení ETKY často zhučí Windows do modrej obrazovky s chybou ovládača NSHE.SYS.

Vrelo odporúčam ETKU nainštalovať do virtuálu s Windows XP!

Odkaz ke komentáři

KaJe: Toto sa niekedy stane, zblbne niektorá aktualizácia a potom už nejde nahodiť ďalšia. Riešením je bud preinštalovať celú ETKU, alebo nakopírovať z iného zdroja ten ktorý poškodený adresár. Padne ti len to VW?

VW mi padnul na aktualizaci asi 885, ta se již nezdařila a škoda na 434. Ty mi prostě nejdou a na netu je nějak nemůžu najít, že bych je sosnul.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

A Hardlock máš nainstalovaný a pro svůj OS? Jinak když tu chybovou hlášku zadáš do google tak např. "Pokud po instalaci Etka hlasi: error 7: Hardlock not found, z adresare \program spust hldrv32.exe a nainstaluj hardlock .. restartuj, pote z... atd.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o rok později...
  • o 7 měsíců později...

Cafte hosi, chcem sa spytat, kde by som zohnal txt s mojim VIN na etku 7.3?

V susednej teme su linky na nejakeho rusaka, ale uz nefunguju. Za dalsie, Igor pisal, ze VIN uz nikdy nepojde, tak sa neviem teraz z toho vysomarit. Podarilo sa mi nahodit a sfunkcnit naraz obidve etky 7.3 a 7.4, a su aj aktualizovane. Len teraz chcem nejak rozbehat to VIN v 7.3

Dik.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...