Michi.zn Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Zdravím, mám problém v tom, že jsem vlastníkem Laurina a nikde nejsou zámky dvěří (ani u řidiče ani u spolujezdce) ani u kufru. To je chyba nebo nějáky podivuhodný záměr?? Napadá mě, jak otevřu auto, když se mi posere centrál, či vybije přes noc baterka u auta?? Jo a včera večír mi mé autí vybílil nějákej zmetek zkaženej (tímto ho zdravím a užívej života, budeš ho mít velmi krátkej!). Neví někdo jak je to s těma zámkama?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Se zámkama je to patrně tak, že je předchozí majitel úmyslně zaslepil, aby se mu přes ně nemohl dostat nikdo do auta. Jenže zloděj pak jde většinou třeba oknem a nebo různě páčí dveře .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michi.zn Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 No tak to byl blb. Jde o to, že jsem ráno přišel k autu, ta záslepka byla vypáčená šroubovákem (všude rýhy) a auto bylo kompletně otevřený (ukradli rádio + věci z kufru) a mě by strašně zajímalo jestli v těch dvěřích mohli něco rozbít, nebo jak to vlastně otevřeli.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Mně taky vybílili laurinku, šroubovákem vypáčili zámek. Upřímnou soustrast :o . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Tak to asi bylo zaslepené špatně - vytáhli jen vložku zámku, dali záslepku, ale neupravili protikus na zámku. Pak po vypáčení záslepky otevřeš auto lehce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Pokud tam byla jen záslepka a nebyla provedená žádná další opatření, tak pak je otevření auta jednoduché (nebudu zde popisovat i když je to zcela známá věc, ale není třeba ji dál šířit). Doporučuji přejít zpět na zámky. Zkušené zloděje jak sám vidíš to nezastaví a pokud provedeš řádné zaslepení, aby se ani po výpáčení záslepky nemohl do auta dostat, tak půjde jinou cestou jen ti způsobí větší škodu. Ale každej na to má jinej názor. Já říkám, že je lepší v autě nic nenechávat a pokud už mě ho má někdo vykrást, tak ať mě alespoň způsobí co nejmenší škodu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michi.zn Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Díky všem za účast na mém problému. Jsem nas*** protože vím, že ho nikdy nechytnou. Doufám, že chytne AIDS! Co se zámku týče, půjdu koupit zámky, páč a poněvadž jestli to pak jde jen tak jednoduše, tak co s tím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 a mel jsi tam pod tou malou krytkou vubec nejakou zaslepku? nedokazu si predstavit, jak nekdo ten kus zeleza vypaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michi.zn Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Jojo byla tam záslepka, ale prostě to vypáčili jak prd. Ale už jsem tam dal bezpečnostní záslepky, tak snad to pomůže:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 A jaký je rozdíl mezi normální kovovou a bezp. záslepkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.