felda Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Dobrý den, mám Oct, 1998,74 - při zamykání klíčkem to někdy cvakne 2x a LED bliká, někdy jednou a nebliká. Vyjímečně zamknu jen řidiče.Mám pocit že to závisí jak moc přitlačím klíček v konc. poloze. Prosím tedy :ad.1 věta první - je to vada nebo něco dělám blbě. 2 v případě výměny asi nelze jen prohodit a je třeba něco přeprogramovat,ev. měnit i zámek levých dveří? Děkuji Mirek Ještě já - samosebou těch druhých dveří - spolujezdce, levé jsou ty moje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Sice to není zrovna moc aktuální reakce na problém, ale mám stejný vůz a stejné problémy s centrálem. Někdy spolehlivě zamknu auto a LED bliká, jindy nikoliv. Spolehlivě zamknu auto kufrem. Už se mi na tom vyučilo několik elektrikářů, občas to jde, občas ne. Taky asi záleží i na počasí, asi bude někde v nějakém spoji či konektoru nějaký studeňák. Blbě se to hledá, když to někdy funguje, někdy ne. A poradit konkrétní problém to taky asi nejde. Jen hledat a hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 skusil bych rozebrat zámek u řidiče proměřil a proletoval mikrospínače dále pokud sou elektrický okna tak nahlédnout do konektoru ŘJ bejvá tam voda a oxidace pak kousek rozplíst kabeláž co de do tý řj a tahat za jednotlivý dráty ta voda proteče dovnitř konektoru tam to vyhnije a zvenku není nic vidět-řešil sem ted u sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.