Přejít na obsah

můj offroad

Doporučené příspěvky

za dárce orgánů jsem dal 35 tis a jelikož na něm bylo skoro vše nový ... bylo 19.3. na rozvodech, brzdách, oleji atd... tak jsem dokupoval jen barvy a nějaký další kravinky takže když to přeženu tak v tom jsem za 40 tis s tím že zbylý díly jako celej interiér z dárce se prodá tak to tak drahý nebude a do konce týdne to zase bude jezdit :smich:

Odkaz ke komentáři
No pekne... Doufam ze to nikoho nepotka... a co jsi mel dodelavane na elektroinstalaci??? Nebo to byl origos???

nebylo nic dodělávanýho jen byly běžným způsobem zapojený HID bixenony ale ty tam byly už skoro rok a jinak vše bylo originál

chytlo to od těch silových kabelů co napájí interiér

Odkaz ke komentáři

zatím se tak nějak daří i nedaří

měl jsem cíl že to do neděle bude aspoň vrčet když už to třeba nepojede ale ty komplikace s chybějícíma kabelama a dalšíma odlišnostma elektroinstalace mi kazí plány a to jsem si myslel že když seženu TDI 66 kW tak to bude hračka ale ono je vše jinak

když pominu že musím dopojit 2 nebo 4 dráty od ABS k Haldexu tak mi radost kazí tvar svorkovnic i když dráty jsou tam stejný a nebo na řj dochlazování jsou obě svorkovnice úplně jiný než co jsem měl ale to dávám za vinu tomu že moje má climatron a to rozebraný byla manuálka

Odkaz ke komentáři

mi klidně přijeďte pomoc s montáží :) klika je že mám tenhle týden dovolenou tak je na to čas ale ten se bohužel krátí a naštěstí mi jezdí pomáhat kamarádi z Feliciaklubu kteří mě sice prudí kdy dostavím a vyjedu z feldou ale prostě okta má teď nejvyžší prioritu ;)

Odkaz ke komentáři

a v kterých končinách se nachází?

moje je slx rv 99 ale je to nějakej mutant už z fabriky takže ani nevím co jak tam vše má být

z 81 kW by mi hlavně stačila příruba výfuku na turbo jelikož z 66 kW je jiná a svod na 81kW pro 4x4 neexistuje jedině že by byly turma z PD 74 stejný jako na rotačkách 81

nejhorší je že takhle sám nevím co potřebuju ale když někde to auto vidím tak jen říkám tohle a tohle a tohle :)

Odkaz ke komentáři

no dělám to už sám a nemít po ruce firemní elektrickou ještěrku tak jsem namydlenej

jen motor s převodovkou jsem spojoval hodinu a něco a další dvě jsem to sunul do auta

by to šlo rychleji ale když už byla na autě nápravnice tak se tou dírou blbě prostrkuje kardanka na zadek

Odkaz ke komentáři

tak po dnešním silně krizovým dni se malinko pokročilo takže už stojí na svých nových kolech a natažený jsou všechny hadice takže zbývá doupravit výfuk na nový turbo, zapojit řazení, nasadit zbytek předku a pak už jen ta elektrika

protože se mi mimo jiné rozbil foťák tak obrázky jen z mobilu

post-11-1250363398_thumb.jpg

post-11-1250363415_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak zítra se začnou tahat chybějící kabely a napojovat ty nový na stávající takže bude docela sranda :P

jinak Škodík mě tak nějak podpořil v jistý myšlence a zdá se že to bude realizovatelný takže se bude zvedat podvozek, namontujou se silnější ochraný prvky a na světě bude Octavia Country :) něco jako byl Golf Country :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...