Přejít na obsah

můj offroad

Doporučené příspěvky

no za borce se nepovažuju ale snažím se to dělat pořádně jak to jen jde

hlavně mi jde o to aby mě to auto dostalo všude kam jen budu chtít a kam to jen je možný

ještě jsem měl vizi že bych to upravil na ručně spínanou 4x4 v plným poměru 50/50 ale to je moc bádání a na to nějak není čas

Odkaz ke komentáři

však já vím že to nebylo myšlený špatně :smich:

občas si u sebe v garáři připadám jak v nějakým servisu a převážně škodováckým :smich:

sám mám ještě feldu, ségra a máti mají feldu, strejc má feldu a kámošům taky občas servisuju feldy i když je tam i pár oktávek a naposledy bylo volvo S40 a teď BMW E46

naposledy jsem na volvu rozchodil klimu se kterou si ve značkovce v praze nevěděli rady ... já jen odpojil a zapojil ovládací panel a šlo to :o

a pak na BMW se ulomil úchyt lanka na zámku po otevírání zevnitř tak mu nabízeli za 5 tis celej zámek že jinak to nejde a naúčtovali si 2 tis za demontáž a montáž tapecu dveří a podívání se do nich co se tam stalo tak přijel ke mě a já mu ten plast za 20 minut zpátky navařil a bylo hotovo

takže asi fakt kam se hrabou značkovky :o :( :(

Odkaz ke komentáři

lehce to tam cítit je ale už to není tak strašný

zůstaly totiž otevřený obě přední okna a týden to stojí venku pod plachtou a při práci to intenzivně větrá jak je to komplet otevřený

horší bylo v zimě dostat z toho smrad spálený spojky to trvalo skoro měsíc

Odkaz ke komentáři
lehce to tam cítit je ale už to není tak strašný

zůstaly totiž otevřený obě přední okna a týden to stojí venku pod plachtou a při práci to intenzivně větrá jak je to komplet otevřený

horší bylo v zimě dostat z toho smrad spálený spojky to trvalo skoro měsíc

Tak to pak dáš jen nějaký stromeček, třeba vanilkový a hotovka :P

Jinak spojka smrdí hrozně, už jen při prokluzu. :palec:

Odkaz ke komentáři

vanilku nebrat :palec: když už tak pomeranč nebo nějakej ten přírodní ambipur a bude pohoda

mě odešlo jednou řazení a zůstala tam 5 a nic jinýho nešlo dělat ani vyřadit a musel jsem projet celý město abych se dostal domů a rozjezdy na semaforech přes spojku na pětku fakt hnus a ještě k tomu ve 2 ráno a všude sníh

Odkaz ke komentáři

tak jsem máknul abych to natočil a nastala menší zrada :)

spojuju kabely a najednou zjistím že mi došly spojky a zbejvá ještě víc než půlka ke spojení .... jsem si naivně myslel že mi 30 spojek bude stačit takže zítra se jde zase nakoupit aby se mohlo pokračovat

Odkaz ke komentáři
tak jsem máknul abych to natočil a nastala menší zrada :)

spojuju kabely a najednou zjistím že mi došly spojky a zbejvá ještě víc než půlka ke spojení .... jsem si naivně myslel že mi 30 spojek bude stačit takže zítra se jde zase nakoupit aby se mohlo pokračovat

to nepájíš? nebo je to jen pracovní spojení? Nemám ty spojky ráz jsou pozdějším zdrojem problému....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...