Raceman Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 no za borce se nepovažuju ale snažím se to dělat pořádně jak to jen jde hlavně mi jde o to aby mě to auto dostalo všude kam jen budu chtít a kam to jen je možný ještě jsem měl vizi že bych to upravil na ručně spínanou 4x4 v plným poměru 50/50 ale to je moc bádání a na to nějak není čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 No klobouk dolů chlape kam se na tebe hrabe značkový servis :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Ale ja to nemyslel spatne, proste pred tebou smekam... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 však já vím že to nebylo myšlený špatně občas si u sebe v garáři připadám jak v nějakým servisu a převážně škodováckým sám mám ještě feldu, ségra a máti mají feldu, strejc má feldu a kámošům taky občas servisuju feldy i když je tam i pár oktávek a naposledy bylo volvo S40 a teď BMW E46 naposledy jsem na volvu rozchodil klimu se kterou si ve značkovce v praze nevěděli rady ... já jen odpojil a zapojil ovládací panel a šlo to :o a pak na BMW se ulomil úchyt lanka na zámku po otevírání zevnitř tak mu nabízeli za 5 tis celej zámek že jinak to nejde a naúčtovali si 2 tis za demontáž a montáž tapecu dveří a podívání se do nich co se tam stalo tak přijel ke mě a já mu ten plast za 20 minut zpátky navařil a bylo hotovo takže asi fakt kam se hrabou značkovky :o :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Tedy tak toto je mazec, jsi opravdu dobrý. Jinak nesmrdí to auto vevnitř spáleninou? Jinak hodně zdaru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 lehce to tam cítit je ale už to není tak strašný zůstaly totiž otevřený obě přední okna a týden to stojí venku pod plachtou a při práci to intenzivně větrá jak je to komplet otevřený horší bylo v zimě dostat z toho smrad spálený spojky to trvalo skoro měsíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 pěkná práce.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 lehce to tam cítit je ale už to není tak strašnýzůstaly totiž otevřený obě přední okna a týden to stojí venku pod plachtou a při práci to intenzivně větrá jak je to komplet otevřený horší bylo v zimě dostat z toho smrad spálený spojky to trvalo skoro měsíc Tak to pak dáš jen nějaký stromeček, třeba vanilkový a hotovka :P Jinak spojka smrdí hrozně, už jen při prokluzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 vanilku nebrat když už tak pomeranč nebo nějakej ten přírodní ambipur a bude pohoda mě odešlo jednou řazení a zůstala tam 5 a nic jinýho nešlo dělat ani vyřadit a musel jsem projet celý město abych se dostal domů a rozjezdy na semaforech přes spojku na pětku fakt hnus a ještě k tomu ve 2 ráno a všude sníh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Obecně nemám rád voňavky do auta, mně auto voní autem No ale už ti to tady nebudu plevelit, kecama o voňavkách. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 taky ty voňafky nemusím ale když tam jezdí v kufru mokrej pejsek tak je třeba navodit jiný aroma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Tak mokrý pes to je děs ;) Toho ani nehladím, jak je mokrý , fakt děs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 já mám malý psisko takže i když je mokrá tak to není nic strašnýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 jestli se zadaří tak v neděli se startuje :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Tak to držím palce ať se ti to podaří ;) pak hoď nějaké foto :o ,teda pokud byl čas fotit :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 uvidíme jak to dopadne jelikož se mi rozbil novej foťák tak budu muset fotit aspoň mobilem ale chtěl bych natočit video prvního startu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Kurnik tak to musí klapnout :P ,a jen to natoč ať je vidět jak tvá Octa stává z mrtvých ;) :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 At to nakadllas napoprve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 no musí to naskočit hned jsem se pustil i do drobnějších úprav takže se musí vše sladit dohromady a pak už jen start ;) v práci jsem nějak nestřeženě řekl že když to naskočí tak dáme šampus a nějak už kolegyně prudí kdy se zmatláme :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Jj ženský zajímá jen to co se dá zkonzumovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 tak jsem máknul abych to natočil a nastala menší zrada :) spojuju kabely a najednou zjistím že mi došly spojky a zbejvá ještě víc než půlka ke spojení .... jsem si naivně myslel že mi 30 spojek bude stačit takže zítra se jde zase nakoupit aby se mohlo pokračovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 vím že 100% mi nějaký nezapojený dráty zbydou jelikož dárce nebyl s climatronem a 4x4 a taky neměl zadní stěrač takže ještě bude nějaký bádání s dozapojením zbývajících kousků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 tak jsem máknul abych to natočil a nastala menší zrada :)spojuju kabely a najednou zjistím že mi došly spojky a zbejvá ještě víc než půlka ke spojení .... jsem si naivně myslel že mi 30 spojek bude stačit takže zítra se jde zase nakoupit aby se mohlo pokračovat to nepájíš? nebo je to jen pracovní spojení? Nemám ty spojky ráz jsou pozdějším zdrojem problému.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 nepájím ale spojuju lisovacíma spojkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Je to sice rychlejsi, ale casem to bude delat neplechu. Asi by jsem to cele ozivil a potom to poradne zapajel... Ale to je muj nazor.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 v celým autě je několik takhle provedených spojů už fabricky tak bych se toho nebál a jsou to spojky s přenosem proudu do 15A a jak víme tak 1 mm a menším drátkem takový proudy ani nikdy nepotečou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Prechodovy odpor je ale svina... Bacha na neho... :) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 však já vím proto tam nedávám hliníkový ale měděný spojky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Tak už dej tu zprávu že to brčí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.