Balrog Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Xenony jsou v moc pěkném stavu.Xenony jsem koupil na autě,jen jsem je sundal a připravil pro prodej.Cena 5500kč Praha Odkaz ke komentáři
vincentik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj za 5000,- bych je vzal Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Ja bych je vzal i za 5500,-Kc uzivateli jsem psal 3 hodiny po uverejneni inzeratu, ale nejak nekomunikuje. Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Já komunikuji jen chodím do práce a večer spím :-) na netu také moc nejsem:-) jinak jsem komunikoval se zájemcem a ten se bavil s technikem a došli k závěru,že jsou to sestavene svetla kombinace xenon a halogen.Světla jsem sundal s auta a vůbec tomu nerozumím tak jsem dal inzerát.Světla svítí normálně jako xenon a když se přepnou na dálková tak svítí žlutě jako halogen.Třeba to jde nějak předělat aby svítila jen xenon,ale tomu já fakt nerozumím Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 (upraveno) Já komunikuji jen chodím do práce a večer spím :-) na netu také moc nejsem:-) jinak jsem komunikoval se zájemcem a ten se bavil s technikem a došli k závěru,že jsou to sestavene svetla kombinace xenon a halogen.Světla jsem sundal s auta a vůbec tomu nerozumím tak jsem dal inzerát.Světla svítí normálně jako xenon a když se přepnou na dálková tak svítí žlutě jako halogen.Třeba to jde nějak předělat aby svítila jen xenon,ale tomu já fakt nerozumím tak to sviti dobre :D protoze xenon sviti jen pri zapnuti,pri dalkovich je halogenova zarovka protoze to nejsou Bixenonove svetla jak uz v Superbeu II ci Passatech :D Upraveno Říjen 12, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
vincentik Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 jj jak píše Libor, takhle ty světla mají fungovat normálně. Já se odhlašuju ze zájmu o světla, včera jsem koupil jiné na aukru. Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Ty xenony jsou nějak seskládaný a vzadu mají neorigo konektor pro xenony - je tam 6 PIN pro halogen... takže pokud to chcete zapojit jako origo xenony s nivelací atd. tak to nepůjde... Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Já světla odpojil z konektoru a zapojil devil eyesy bez problémů.Svítí parádně jen že svítí žlutě při dálkových světlech Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Právě díky tomu jsi zapojil ty devieyes bez problému, protože jsi tam měl 6ti PIN a jenom jsi je připojil, origo xenony mají 12 PIN a ten by jsi do těch devileyes nedal... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Takze co? Jsou to origo korpusy osazene hid sadou? Nebo orgio korpusu osazene origo zdroji s vybojkami ale prepojene na zapojeni na kolecko bez nivelace??? Sory za OT. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 (upraveno) mam to presne jak ty jsou predelane na 6 PIN proste kdo je koupi na octu vymeni a jede, jen si musi potom nechat dodelat,prepnuti dalky protoze pri obicejnich svetlech zhasnou potkavaci a sviti dalkove, u Xenonu se Xenony nevypinaji maji funkci na kolecko a 6PINove konektory popripade hod foto ze zadu Jen kdyby jsi chtel predelat na origo+nivelaci, tak uz by jsi potreboval novou elektiku xenonu aby jsi tam mel 12 PIN Upraveno Říjen 13, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 O svetla mam stale zajem! Mas SZ. Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 (upraveno) mam to presne jak ty jsou predelane na 6 PIN proste kdo je koupi na octu vymeni a jede, jen si musi potom nechat dodelat,prepnuti dalky protoze pri obicejnich svetlech zhasnou potkavaci a sviti dalkove, u Xenonu se Xenony nevypinaji maji funkci na kolecko a 6PINove konektory popripade hod foto ze zadu Jen kdyby jsi chtel predelat na origo+nivelaci, tak uz by jsi potreboval novou elektiku xenonu aby jsi tam mel 12 PIN Díky za vysvětlení myslím,že je to přesně tak jak říkáš.Hodím foto zezadu a číslo světel Upraveno Říjen 16, 2011 uživatelem Balrog Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 mam to presne jak ty jsou predelane na 6 PIN proste kdo je koupi na octu vymeni a jede, jen si musi potom nechat dodelat,prepnuti dalky protoze pri obicejnich svetlech zhasnou potkavaci a sviti dalkove, u Xenonu se Xenony nevypinaji maji funkci na kolecko a 6PINove konektory popripade hod foto ze zadu Jen kdyby jsi chtel predelat na origo+nivelaci, tak uz by jsi potreboval novou elektiku xenonu aby jsi tam mel 12 PIN Na to přepnutí dálky se nic zvláštního dělat nemusí ;) Stačí sundat páčku přepínače blinkrů/tlumené/dálkové a tam proletovat dva piny :) Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Na to přepnutí dálky se nic zvláštního dělat nemusí ;) Stačí sundat páčku přepínače blinkrů/tlumené/dálkové a tam proletovat dva piny :) nO TAK TO JE JEŠTĚ LEPŠÍ,DÍKY ZA RADU.šKODA,ŽE UŽ MÁM DEVIL EYESY Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 (upraveno) Na to přepnutí dálky se nic zvláštního dělat nemusí ;) Stačí sundat páčku přepínače blinkrů/tlumené/dálkové a tam proletovat dva piny :) vim Lukasi delal mi to kamarad v GMe koupil takovou blbustku za 50,- viz.foto našel ty dva draty a zamačkl nic ani neletovl prace na 5min, Barlog: jj presne takove xeny jsou plne funkcni zadna skladacka :D origo Xeny na O1 prizpusobene na 6PIN+kolečko Upraveno Říjen 17, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 vim Lukasi delal mi to kamarad v GMe koupil takovou blbustku za 50,- viz.foto našel ty dva draty a zamačkl nic ani neletovl prace na 5min, Barlog: jj presne takove xeny jsou plne funkcni zadna skladacka :D origo Xeny na O1 prizpusobene na 6PIN+kolečko Díky za rady a Prodáno.Díky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky