Přejít na obsah

Benzínová tereska

Doporučené příspěvky

tak ja jsem nejdriv koupil predni brzdy ale pak jsem si rikal aby nebyl moc prebrzdenej predek jelikoz k tomu mam ferodo ds2500 a prisla dobra nabidka na zadni brzdice tak jsem nevahal

no s tou spotrebou je to tak ze jsem jel na tempomat 90 a nikdo se nikde nemotal takze jsem jel furt stejne a po rovince az do hradce jinak vzajemnemu okouknuti auta se nabranim

tej vlocky jsem si ani nevsimnul :D ale asi po 2 kilometrech co jsem tohle vyfotil tam bylo -5,5 predtim jsem stal celou dobu predkem na slunci ale tu vlocku fakt nechapu protoze vetsinou je tam az od 4 stupnu myslim

Odkaz ke komentáři

ano mam zadni led lampy na sedana co je na tom divnyho ? zrovna v pondeli jsem jel za jednou octavii co je mela taky myslim ze mela zlinskou spz bile rso jinak na ty lampy jsem cekal asi pul roku no hruza a cena taky nic moc 7000kc

diky za pochvalu auta myslel jsem ze uz je ten inzerat ze sportovnich vozu pryc musim ho teda smaznout

no myslim ze zadek je 286mm ale to je nepodstatny podstatny je ze to bude brzdit tak jak ma vim ze 310 ma jen r32 a s3 taky to jsou jediny adepti za co bych rs vymenil

Odkaz ke komentáři

sice nemám maxíka, ale mě ukazuje právě až od 4st, u OI to je myslím od 3st.

asi ho máš rozbitej :lol:

Pekna okta,rozbitej maxik nema ale jak je 4C tak to ukaze vlocku jak mile se otepluje a teplota presahne 6C tak se vlocka ztrati ale jak klesna zase na 4C tak se objevi,tak to je nic nema rozbite :palec:

Krasna,taky mam predelane na FL RS a kamos ma taky tuhle co ty barvu a ma cernou strechu a cernou masku a pekne uplne a cerne zrcatka :palec:

Jinak at porad slouzi a uz zadne nehody na parkovisti,lidi jsou zavystivi!!! Nato neni leeek!!! :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

protože jsem je před vánocema sháněl a byl s tím problém měli jen na kombi

Odkaz ke komentáři

dekuji za pochvalu auta na foto tveho auta uz jsem taky narazil a v ty barve ta predelavka vypada dost zajimave jinak tedka vyjela jeste zelena metla a ta ja taky hezka ale proste modra a zluta jsou nej :)

post-16099-0-18099000-1327596352_thumb.jpgpost-16099-0-22025700-1327596494_thumb.jpg

Jo to mas pravdu jinak diky,foto pro inspiraci :D

V te zelene je pekna taky ale ta zluta co tam mas ta je hooodne brutus!Ale modra je povedena barva na RS :palec:

post-5804-0-63024100-1328303985_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

diky taky rikam ze luxony jsou nej ale na leto jdu do 19tek asi do neceho od BT design ale nevim ktery mam vybrat protoze kdyz jsem si tam byl pro znak do volantu tak jsem nad tim stojanem co tam maj slintal jako blazen viz foto jinak foto znaku do volantu jsem taky musim dat

post-16099-0-30884000-1328456807_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

diky za pochavlu,jo kola jsou z pasata 17tky ale uz prodany a koupene nove arcastingy v 18tce 9palcu siroke a ET 35 :P no jsem zvedav,jeste jsem je tam nemel az 31.3. je nasadim :D

Predelaval jsem si to sam s kamosem,svetla byl nejvetsi problem dopasovat Uffff :palec:

plaketka maras,proc vsichni chcete kola od BT??Uz vim jsou kovany a hoodne dobry!!!??? :palec:

Ta plaketka je mazec,snad taky budu mit,predelany interier jeste nemam ale u tveho to vypada krasne :palec:

bratranec pro BT design pracuje nebo spise pro majtele tak jsem zvedav co mi priveze,posila mi fotky a videa oktavii mazec no!

Zna primo majtele Bt 32 roku mazec! :palec:

Odkaz ke komentáři

se svetlama to je problem je dopasovat ale jeste se to da

plaketku jsem si vzal jeste jednu navic protoze si budu nechavat presivat jeste jeden volant do cerny alcantary kdyz se jedu svest nekam na okruh tak se blbe kuze drzi v rukavicich

a bratranec zna majitele cesky odnoze nebo majitele primo v italii?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...