vevca Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Njn jsem stejnej B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 To je fakt maras...lidi jsou kur.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Mě na email neodpověděl...ani něco čuchá parchant! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 stejne to bude neco na styl AAAAUTO daj fotku auta cislo clovek zavola oni jo mame to tady prijedte se na to podivat prijedes reknou ze je auto prodany a vnucujou ti jiny tohle mi rekl do telefonu zmrd zejtra budu volat na sauto at inzerat okamzite zrusej a reknou mi jestli tam udal jmeno nebo ne pokud jo tak ma holt chlapec smulu a zavaril jsi na dost velkej maler jinak brzdy z S3 uz jsou na aute alespon jedna radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Týjo, co se všechno může u nás stát....To je k neuvěření jsou to ku*vy!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 (upraveno) Bárty: kamaráde! Tak Tvoje auto je pořád na prodej...tak jak budeme postupovat? Dobrý den, Omlouvám se za pozdní odpoved, ale mel jsem hodne práce a to je, když jsem mohl dát zprávu. Jmenuji se Daniel jsem ze Švýcarska, omlouvám se za chyby, ale nemám mluvit cesky. Auto je stále k dispozici pro prodej. Je ve výborném stavu a byl Garážované v zimním období. Vuz má platné pojištení. V tuto chvíli jsem se žít v Londýne, Velká Británie a vozidlo registrované v Ceská republika. V cene je 5.000 Euro, ale mužeme jednat. Vuz má dve sady pneumatik - pro zimní i letní. Jsem lékar a pred mesícem jsem dokoncil svou práci v Ceská republika. Žil jsem v Ceská republika po dobu 2 let v té dobe jsem si koupil auto. V tuto chvíli mám jinou práci v Londýne ve Velké Británii. Chci prodat tento vuz již v roce Ceská republika, protože ve Velké Británii k registraci k dani, je velmi vysoká.Pokud si chcete koupit auto se setkáme v Londýne, k dokoncení transakce. Chci vedet, jestli se mužete setkat se se mnou, a já chci být jisti, že tam bude. Ale pokud si nemužete sem žádný problém, mužeme najít jiné rešení. Mužete mi poslat e-mail, pokud máte další otázky, pokusím se odpovedet co nejdríve. Pro lepší komunikaci, prosím, napište mi v anglictine. Pockám si odpoved, S pozdravem, Daniel z Londýna, Velká Británie Upraveno Březen 27, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Tak to je hooodne husty kaaamo!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Slabé slovo...požádal jsem o učet kam nejpozději zitra bych převedl peníze...podle čísla učtu si myslím že by nebyl problém toho zmrda chytit.Co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 no mozna ne pokud budes jednat s policiji muze chtit po bance at ti vykaze jmeno vlastnika karty a kde v jakem meste je zaregistrovana... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Já nevim co tu řešíte, tohle je klasika co funguje na mobile.de a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Vašku: zeptám se blbě...Ty bys to neřešil kdyby se tvoje auto objevilo na inzertnich webech? Vykašlal by ses na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 kde zase to auto je? na sautu jsem ho nenasel vcera meli inzerat stahnout a je stazenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 pokud je stazenej tak to je fajn!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 ja uz to neresim byl jsem na cajtech a rikali ze kdyby neco tak se to dohladava podle emailu a tel cisla to sami me rekla pani na sautu takze pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Tak to je fajn ale prvni dojem musi byt asi strasny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 tak kdyz jsem to videl tak to semnou malem seklo ale stejne stim nic neudelas takze se vaskovy nedivim ze by to neresil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Jasne chapu kazdy to resi jinac no... Je to kazdeho vec cim vic se staras o cizi veci tim si vetsi blbec..takze at se kazdy stara o to sve no ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 tak moje kočička je naprodej tak kdyby jste mel kluci nekdo zajem tak budu jedine rad ze by prisla do dobrych rukou Tady je :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Jaaj taka skoda,nadupana kara hned bych bral!! Fakt ma tak malo najeto?? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 kdyz jsem ji kupoval tak mela 34000km po starym panovy kterej stim skoro nejezdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.