sm0g Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, potřeboval bych radu kde by mohl být problém když mi u řidiče nevalí výhřev sedadla (pojistky jsou v pořádku káble jsem nekontroloval) u spolujezdca to frčí parádně ale u řidiča ne-e měl s tím někdo taky problém že mu to přestalo vyhřívat? Pokuď ano jak jste to řešili snad né koupě nového sedadla :/ . Já to koupil s touto chybou. Mám O1. Děkuji za ruzné rady. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Asi přerušené vedení v dečce,mužeš odzkoušet tím že přepojíš sedačky pokud nedosáhne kabeláž tak odmontuj sedačky jsou na dvou šroubech a prohoď je (pouze na odzkoušení) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Díky, pokuď by se potvrdilo přerušení výhřev by nešel....Nová sedačka asi že? To nějak nevyřeším asi :D Zkusím se nato mrknou přepojit to a uvidíme co to udělá no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Pokud to bude dečkou tak se to dá opravit. Musíš stáhnout ze sedačky origo potah, a vyndat dečku. Ta se dá koupit kolem 1500,- myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Jo vím že dečka stojí 1500,- tudiž 1 sedadlo 3000,- ale já zkusím ještě vypínač pač mi nejde proud do sedadla jak nepujde vypínač tak to bude v pohodě a kdyžtak celá elektrika sedadla a to bych už někomu dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Nebo jestli Ti neodešlo relé. Já teda výhřev nemám ani jsem to nedělal ,ale mam tušení , že snad na každé sedadlo tam je zvlášť relé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Bylo mi řečeno že je schéma na relé a poté se mi na to kolega podívá až ho najdu :) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Mohla ti odejít dečka, kabel se někde přelomil, nebo relé - to odchází dost často - problém je že pokud máš dvě relátka (pro každou sedačku jedno), tak vyměníš jen to jedno, ale bývá i jedno velké a to samozřejě musíš celé vyměnit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Kdyz zapnu vyhrev u spolujezdce, tak mi po par minutach zacne neco jako chroumat a tak divne znit od pojistek pod volantem nebo tam nekde. Co se tam mohlo po*rat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Kdyz zapnu vyhrev u spolujezdce, tak mi po par minutach zacne neco jako chroumat a tak divne znit od pojistek pod volantem nebo tam nekde. Co se tam mohlo po*rat? Zrovna tohle bych tipnul na odcházející relé ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Sakra "relé" "relé" ale elektrikář mi řekl "relé hmm podle toho jak se to veme" ukaž i relé k prodeji na nějaké stránce ať vím jak vypadá já vyměním vypínač,relé,kabeláž, pak až sedačku budu shánět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Chci se zeptat abych nezakládal nové téma.Taky mi nejde výhřev sedaček.Když je zapnu, slyšim že réle cvakne ale sedačky nehřejou.Chci zkusit odpojit konektor co vede do sedaček, nevíte kolik bych tam měl naměřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Měl jsem problém s výhřevem od koupě na svém autku a u mě to například byl úplně trapný přechodový odpor v konektoru pod sedačkou. Prostříkal - očistil - nasadil zpět , teď v zimě už zase topí.A to už jsem se chystal sundat čalounění ze sedaček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Máte někdo prosím schéma na to relé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest prema01 Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Mám stejný problém - cvakání a spolujezdec nehřeje. Schema rele jsem zatím nikde nenašel. Když najdu frknu sem odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest prema01 Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Našel jsem zde čitelné schema rele bloku. Je zde ve foru "Cyklovač stěrače přední" Ale je to na Octavie co mají samostatná a ne sdružená relátka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Na relé je to schema natisknuto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Hou díky moc hnedka zítra to omrknu jak to je díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Chlapi, potřeboval bych poradit, mám problém s nefunkčním výhřevem sedadel ve své O1, současně přestalo fungovat vyhřívaní sedadla řidiče i spolujezdce. Provedl jsem kontrolu pojistek, nebyly přepálené, relátko je slyšet - cvaká při otočení kolečkem - regulátorem jak pro řidiče, tak pro spolujezdce. Může být relátko vadné i když cvaká, nebo je to vypínačem ? Přece se současně nepokazily obě dečky ? Co dále mám zkontrolovat ? Dík M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest wtms Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Chlapi, potřeboval bych poradit, mám problém s nefunkčním výhřevem sedadel ve své O1, současně přestalo fungovat vyhřívaní sedadla řidiče i spolujezdce. Provedl jsem kontrolu pojistek, nebyly přepálené, relátko je slyšet - cvaká při otočení kolečkem - regulátorem jak pro řidiče, tak pro spolujezdce. Může být relátko vadné i když cvaká, nebo je to vypínačem ? Přece se současně nepokazily obě dečky ? Co dále mám zkontrolovat ? Dík M. Když vyndáš relé můžeš dle schéma na patici relé proměřit odpory topných deček, měl by být cca 2ohmy, odpor potenciometrů, zde se ti po sepnutí spínače objeví 12V na příslušném kontaktu a můžeš změřit odpor teplotních čidel,pokud bude vše OK, pak je vadné relé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Díky, zkusím a pak napíšu co s tím bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Tak dnes jsem navštívil kamaráda elektrikáře a mám vše vyřešeno, nebyl problém v pojistkách, relátkách, vypínači ani v dečkách. Po provedeném měření byla nalezena závada někde v drátech za pojistkovou skříňkou , následně opraveno. Vyhřívání už opět jede Tímto děkuji " Jeneburgovi " za provedení opravy na počkání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Sedadlo řidiče mám odpojené protože nevyhřívalo a já zkoušel něco ale když otočím u spolujezdce kolečkem slyším relé jak krásně cvakne a do 10ti vteřin začne hřát sedadlo ale u řidiče relé necvakne tudiž mám podezření že relé v mé o1 budou 2 a na každé sedadlo jedno....mužu poprosit kde se relé nachází pro vyjmutí? (Neznalost mě snad omluví) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Já mám relátka 2 ( ale může být jedno velké spojené viz předchozí stránka tohoto tématu ). V příloze máš schéma, relátka jsou umístěná dole pod volantem. Pojistková skříň a relátka v Octavia I .doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Děkuji, jen takocá technická otázečka kde bych mohl sehnat to relé když na vrakovišti ho bohužel nemaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Zkus tady www.cc-autodily.cz , jako člen klubu můžeš mít slevu, nebo koukni do inzerce tady na fóru, jestli tam něco není, případně napiš inzerát že poptáváš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Jo, díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordnuna Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Mám O2 a taky mi nejde vyhrivani u ridice, je to stejne jak v O1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bennyx Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 Měl bych dotaz, mám vyhřívaní předních sedaček, ale jsou v autě jiné přední sedačky než původní... takže ani nevím, jestli jsou vyhřívané... jak to lze zjistit? Když zapnu vyhřívání, tak se nic neděje, ani žádné cvakání... Díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 Měl bych dotaz, mám vyhřívaní předních sedaček, ale jsou v autě jiné přední sedačky než původní... takže ani nevím, jestli jsou vyhřívané... jak to lze zjistit? Když zapnu vyhřívání, tak se nic neděje, ani žádné cvakání... Díky za pomoc. podivej se pod sedačku zda mas spojene zelene konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.