Kube Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 4x4 rules :lol: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 dnes bylo tak krasne blato ze jsem neodolal :lol: :lol: 4x4 je proste luxus :palec: tak to nema chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Hustýýýý Kube ty by jsi tak nevivadel na blate co ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 No na snehu Libore vyvadel pekne kdo vi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 No na snehu Libore vyvadel pekne kdo vi? :D na snehu jsem se tocil furt proste jak mi rika mlada PUBERTAK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Pěkný kombíček pane A 4kola k tomu. Co dodat,ať ti okta dlouho slouží a mnoho šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 dnes bylo tak krasne blato ze jsem neodolal :lol: :lol: 4x4 je proste luxus :palec: Ty kjávo pěkně zaprasený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Ja bych se aj tocil ale jeste jsem nenasel kde :( pak nebyl cas a letosni zimu jsem nestihl udelat ani jednu poradnou 360° 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Kube nebreč, já taky ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Proč jsi dal 215/50? Nemá být správně 205/50 nebo 225/45?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 ja to takhle koupil jako set tak jsem to neresil ;-) a jinak uz je okta zase umyta ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 tak pridavam par novinek ;) textilni tazne oko a radio konecne muzu poslouchat mp3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 pěkné a rádio dobrý kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Já koupil do rádia mini USB 8G, abych jí neurazil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jj, tenhle flash je to tohohle řešení nejlepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tak dneska jsem si privezl podspoiler z Leona jen malinko upravit nastrikat a zitra snad bude na aute ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 kdo si hraje nezlobí ;) ;) a dneska s kamosem a jeho dojebanym Golfem :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Duben 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 tak podspoiler v Leona konecne na aute a vypada to moc pekne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 par novych fotecek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 este jsem zapomel nahrat fotku clena z fora tady je Octa clena Pepik90 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Já osobně bych na tom lízu víc zkratil ty dva zobáčky, takhlenc to není moc hezke :/ Ale jinak okta jako celek parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 serrgey to jsou ty Oucmanice? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 serrgey to jsou ty Oucmanice? ;) jojo to jsou ty Oucmanice tady mate odkaz na celou galerii ;) https://picasaweb.google.com/Cibak60/AutoSrazOucmanice2012?feat=email Janjine mam tam vyrizle diry na ty zobacky ale musim to poupravit pac se me to fut vycvakava ale nejak na to zatim nebyl cas :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 tak trosku romantiky a pak s kamosovou fabkou a kolesa trosku rozdil proti fabii ;) jinak uz mam i carbonem polepene sloupky a ted mam nejaky problem s motorem netahne to tak jak by melo takze jedu za borcem na valce a uvidime co namerime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Čus, máš ho pěknýho Západ výbornej, akorát co ten datum tam. Jinak lízo tomu prospělo, maska skvělá, možná bych jí viděl spíš v klavíru, ale to je na vkusu. Co si myslíte o tom rs předku na dvojkovejch octávkách? Mě příjde bez Zenithů a bez blue racing ( ) takovej tupej, nebo jak bych to řekl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Čus, máš ho pěknýho Západ výbornej, akorát co ten datum tam. Jinak lízo tomu prospělo, maska skvělá, možná bych jí viděl spíš v klavíru, ale to je na vkusu. Co si myslíte o tom rs předku na dvojkovejch octávkách? Mě příjde bez Zenithů a bez blue racing ( ) takovej tupej, nebo jak bych to řekl :lool: ten datum nevim jak se dava pryc jsem lama na photoshop nejakej sulin me to na fotaku nastavil a ja si toho nevsiml tak mam celou galerii s datumem :angry: jinak ted uz budu fotit bez datumu ;) hele k tej masce asi takhle sehnal jsem levnou carbon folii tak jsem to jen ukusil a zalibilo se me to ;) hele me see dvojka docela libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 (upraveno) Já mám právě masku navíc, tak bych na to taky zkusil něco fouknout. Ale na tom tmavě modrym autě to tak splyne a nebude to nic moc mám pocit Stejně jako tmavý auto, tmavý kola... pak to z dálky vypadá jak na plecháčích :D Ale to je můj názor. Ty máš výhodu, že máš červenou, na těch světlejších barvách to vypadá uplně jinak. EDIT: i když něco takovýdleho by to asi sneslo O:-) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=52897 Upraveno Srpen 19, 2012 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Já mám právě masku navíc, tak bych na to taky zkusil něco fouknout. Ale na tom tmavě modrym autě to tak splyne a nebude to nic moc mám pocit Stejně jako tmavý auto, tmavý kola... pak to z dálky vypadá jak na plecháčích :D Ale to je můj názor. Ty máš výhodu, že máš červenou, na těch světlejších barvách to vypadá uplně jinak. EDIT: i když něco takovýdleho by to asi sneslo O:-) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=52897 ted jsem koukal na tu tvou a vypada fesne ja bych se toho nebal kdyz mas jednu nahradni tak zkus nejakou silenost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Je dík. Napadla mě teď bílá lesklá, jenže s tim modrá/bílá už to začíná bejt pomalu trapný. Ale co má člověk furt vymejšlet :D No ať slouží a motor pořádně táhne, nech si to trošku přikrmit, když už :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Je dík. Napadla mě teď bílá lesklá, jenže s tim modrá/bílá už to začíná bejt pomalu trapný. Ale co má člověk furt vymejšlet :D No ať slouží a motor pořádně táhne, nech si to trošku přikrmit, když už :P prikrmena uz je ale neco je spatne vypada to na trisky kamos ma 96ku PDcko a mel spatny trisky po vymene mu to zas jede jako prase :lool: takze zacinam pomalu setrit na novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.