SERRGEY 4x4 Odesláno Září 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2012 tak to tady trosku ozivim ;) na aute par drobnosti z karbon folie a nastrikanej podvozek a jinak uz vim ze vstriky jsou v cajku prej je jen spatne udelanej chip tak uvidime co to udela po prechipovani jinak par fotek od pana fotografa ;) jo a po pokute za sjety hrany na kolech uz mam plechace :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 před chvílí jsem jel kolem na kole a koukal jsem, že máš plechy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 před chvílí jsem jel kolem na kole a koukal jsem, že máš plechy :lool: tak zes neprozvonil vylezl bych na retko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 Mno musel jsem si slintnout :)) čím máš polepené sloupky u oken? Dával jsem taky folie na zadek, na sloupky se zatím nedostalo + přemýšlím, že si je udělám sám. Akorát nevím jestli nějakou obyč černou nebo carbonem. Vydrží ta folie na masce? Budu mít jinou, přemýšlel jsem o folii ale bojím se výdrže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 (upraveno) Mno musel jsem si slintnout :)) čím máš polepené sloupky u oken? Dával jsem taky folie na zadek, na sloupky se zatím nedostalo + přemýšlím, že si je udělám sám. Akorát nevím jestli nějakou obyč černou nebo carbonem. Vydrží ta folie na masce? Budu mít jinou, přemýšlel jsem o folii ale bojím se výdrže mam oboje carbonovou folii od Vetnamcu a zatim to drzi perfektne uvidime co to udela po zime ale i kdyby to nevydrzelo tak zajedu k vetnamcum a za 600 koupim folii a udelam to znova pac se me to mrte libi pres zimu budu delat asi i listy narazniku,podspoiler a listy ve dverich ;) a nad cim si prosimte slintal??? vzdyt je to skoro serie Upraveno Září 23, 2012 uživatelem SERRGEY 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Nevím, mě se to prostě líbí upravenou má každej Nejhezčí úpravy jsou ty, co skoro nejsou vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Spěchal jsem, padala tma a světla na kole nemám. Posraný podzim, v půl osmé tma. Stavím se jindy a Octávkou (dva týdny jsem v tom nejel), jsem teď zase v CZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Září 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2012 jsem rad ze se to libi i nekomu jinemu nez me no uz bych rad videl na zivo ten tvuj prekopanej intros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 (upraveno) tak panove a damy vsem preji krasne proziti vanocnich svatku :palec: :pivo: Upraveno Prosinec 24, 2012 uživatelem SERRGEY 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 pěkná, něco novýho že to máš mrtvé B) zase by to chtělo nějaký srazík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 pěkná, něco novýho že to máš mrtvé B) zase by to chtělo nějaký srazík no par veci novejch je ale nejak nejni cas srazek by to nejakej chtelo to mas pravdu videl bych to na Zamberk loni me to nevyslo tak letos to snad vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 pěkná octa na to jak byla od bláta a teď se leskne mooc pěkné čím máš nastříkaný ten spodek ? neboli hlavně prahy mě zajímají že bych si je taky ošetřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 pěkná octa na to jak byla od bláta a teď se leskne mooc pěkné čím máš nastříkaný ten spodek ? neboli hlavně prahy mě zajímají že bych si je taky ošetřil :) http://autokosmetika.heureka.cz/body-950/ bylo to neco takovyho jen ted nevim presny cislo mam ten neprelakovatelny ale uz se to zacina loupat :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 jj děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 no par veci novejch je ale nejak nejni cas srazek by to nejakej chtelo to mas pravdu videl bych to na Zamberk loni me to nevyslo tak letos to snad vyjde jak není čas, výmluvy :D jo tak ten já nevím, myslela sem něco menšího než mega srazík tam a navíc na mě je září ještě daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 PRODANO prosim o smazani nebo nejake uzavreni ;)diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.