Guest Badik Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Dobrý den panove chtěl bych se zeptat řeším ted docela nepříjemný problém. Mám octu II RS 07, tfsi. Jde o to, ze po vypnutí motoru a zamceni auto odebírá moc energie. Odebírá přes 1,2 am a po změření altik dobíjí suprove. Baterie je úplne nova varta blue 60. Auto se mi defakto přes noc výbije. A ani zádné osvětlení nebylo zaple stropní ani v kufru. Prosím o rady děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 A nevrtal se v tom nekde??? Dale nedaval tam nekdo Bolero nebo jinou navigaci???? Jak dlouho ji mas a kdy to zacalo. Trochu se rozepis at si muzem udelat nazor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 asi tak a jeste pro poradek to presuneme tam kde se resi eletrika tedy Fórum OctaviaClub.cz - vše o vozech Škoda Octavia > OCTAVIA II> Elektrika> MR 2005 - 2008 (před faceliftem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 dej víc informací, jak píše p2p - je tam něco dodělávané? Pokud ne, tak napoj měřák (ampérmetr), měř odběr proudu a postupně odpojuj jednotlivé pojistky až zjistíš, který okruh to dělá. Je to zdlouhavá piplačka, vytáhneš pojistku, zamkneš auto, čekáš, až (zda) se jednotky uspí... Ještě je možnost, že odešel diodový můstek (nebo jak se to jmenuje) na altíku, to bych si nechal zkontrolovat asi jako první věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Badik Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 No mám ji tři týdny najeto ma 125 tisíc a po 5 dnech to udělala poprvé tak jsem dal novou baterku a ta jela v poho dva týdny. Ted zase nic nevydrží. Je tam originál alarm a dotykovej velkej columbus a Maxi dot. Nic víc by tam byt nemelo. O tom můstku mi to kdosi říkal tak to zkusím zmerit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Možná columbus,pokud není upravený nebo vyměněná gateway.Zkus jej odpojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 muze to delat hafo veci. podivej se do konfiguratoru jestli tam je columbus namontovan od noveho auta... jestli ne odpoj ho a zmer odber... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Badik Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Ok zítra to vyzkouším dikec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Badik Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Tak nakonec to byla zoxidovana součástka v eboxu. 800 oprava a cajk :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.