princes Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 brutalni,to chci urcite hned!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Mě to příjde nějaký moc velký, tak uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) Nie je veľký,má presne taký istý rozmer ako starý znak,t.j 9cm priemer...dá sa už objednať,dnes som bol v Škodovke a objednal som ho,cena je 9 Eur ;) Upraveno Duben 29, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 náhodou číslo diela? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Nemám šajnu Gracho,ak mi zavolá že to prišlo tak dodám aj číslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 zatiaľ ďakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Super Gefro že by jsi byl první hrdý majiel..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tak to bude parada,do toho taky jdu,pokud se to da uz objednat super!!! 9eur parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Mě zajímá, jak to bude hačat na OII, tak jedem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 myslim si ze kdz koupime oba ty zadni bo na predni kapote je zakriveny tak tobude ok V pondeli jdu do skody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Tak jak teda s tím znakem? Někdo říká že to půjde ža s novou octavií? Na citigo autech co jsem potkal tady v Ústí jsou staré znaky.... Dneska taky jdu do Škodovky, tak se zeptám... ale příjde mi, že ještě nebudou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 A co ty středy těch kol???? Ty už jsou?? Co vím, tak zatím nějak nic není :( Přitom už to někteří mají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Octavinek už ty středy nové má: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=12076&st=220 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Asi jsem našel ty nový krytky na ty kola: http://shop.autosport-kucera.cz/products/stredova-krytka-kola-s-novym-znakem-skoda/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 kluci mam pro vas prekvapeni :) dneska jsem je daval no mou oct :) na masku nekoukejte... je od much :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 zadní je jakej??? je větší že??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 zadní je jakej??? je větší že??? jj je vetsi. jsou pouzity ze citigo. na octavku pokud vim se zatim jeste nedelaj... nebo alespon jsem je nikde nesehnal... citigo ma predni i zadni velikostne stejnej (lisi se pouze tak ze predni je vic prohlej a zadni ma rovnou plochu)a do predni masky pasuje. jen je trosku jinak prohlej (z boku trosku odstava) ale toho si clovek nevsimne pokud by to jo FAKT HODNE nestudoval... zadni sedi ale je vetsi. zakrejva presne prolis pro puvodni znak tak to vypada stejne jako na citigu jak kdyby byl prilepenej na plose a ne v tom prolisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 no nevim kdy se sem zase dostanu tak jsem vam udelal jeste par fotek at vite do ceho jdete... musite brat to, ze zanky jsou z jineho auta a 100% to tam nesedi... ale par lidi uz to videlo a kdybych jim nerekl o tom ze to kapku odstava tak si toho ani nevsimnou. predni je pouzity ze predniho citigo a zadni ze zadniho. rozdil je v prohybu znaku. omluvte taky kvalitu fotek. je to foceno ted o pulnoci a auto mam od pylu a much... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 U mna to vyzerá takto,ja som ten zadný znak trochu upravil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 nutty136 + Gefro: můžete prosím změřit průměr? nebo poloměr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 nutty136 + Gefro: můžete prosím změřit průměr? nebo poloměr ;) ted nemam u sebe auto ale tusim ze oba maji 89mm.. jak predni tak i zadni. je stejne velky jako original predni octavia U mna to vyzerá takto,ja som ten zadný znak trochu upravil to jsis stocil na soustruhu? nebo jen zbrousil??? prihod fotku z boku. prijde mi ze ten novej je vystouplejsi tak jak to ladi s autem. a co to chromovy kolecko? koukal jsem ze ho nemaj prilepenej ale jen nacvaklej do toho cernyho plastu... jak to tam drzi pri tom zmenseni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tak to je super kolik stoji ten znak????A co kdybych koupil oba zadni znaky a dal ho i do predu kdyz je zaoblenej a ja mam rovnej??To by slo ne?? Musim tam zitra zajed do skodovky :D jak dlouho ste cekali na ty znaky a cena??? kuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tak to je super kolik stoji ten znak????A co kdybych koupil oba zadni znaky a dal ho i do predu kdyz je zaoblenej a ja mam rovnej??To by slo ne?? Musim tam zitra zajed do skodovky :D jak dlouho ste cekali na ty znaky a cena??? kuji hele tusim za jeden znak 208 kc tudiz 416 za oba. co se zadniho tyce je asi jedno jestli koupis ten prohlej nebo rovnej (ja tam mam rovnej) zkousel jsem tam oba a rovnej trosku odstava ze shora a spoda a ten prohlej zase ze strany ale neni to nic hrozneho. radeji bych ale dal ten rovnej tak nejak mi to tam lip sedelo (zadni citigo)... dopredu lepe pasuje ten prohlej. kdyz se kouknes pod znacek na masku tak to tam je vybouleny a rovnej by vsude odstaval. tak tam dej ten prohlej (predni citigo) ale jak rikam. nesedi tam 100% ale ten kdo o tom nevi si toho nevsimne. na tech fotkach co jsem tam daval to jde mozna i trosku videt... jinak na zadnich dverich jsem jeste daval obostrannou 3m pasku abych vyplnil diru po puvodnim znaku jelikos je tento vetsi a nevejde se tam. nebo to udelat jako gefro. to taky nevypada spatne. pak uz si jen davat majzla na cucaky se sroubovakama aby vam pri vyloupnuti znaku neudali diru do laku... :D :D hodne stesti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 (upraveno) to nutty 136:jj je to upravené na sústruhu,s pôvodných skoro 90mm na 80mm až po tie cvoky kde je zacvaknutý chróm v plaste aby sa to nerozsypalo a potom trebalo prispôsobit zadnu stranu brúsením do tvaru karosérie ...to chromované kolečko sústružením stratí bočnú hranu a tak som urobil taký prstenec aby to nejak vyzeralo,asi takto ;) ... Upraveno Květen 3, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 nutty136 - jo diky moc,zitra tam zajdu a koupim dopredu ten prohlej a co kdybych dozadu koupil taky ten prohlej a vyrovnal ho??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 už jsou na OB autodílech krytky: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_stredova_krytka_alu_kola_nove_log-5JA601151ULMOCT2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Neměl byste někdo čísla dílů těch znaků (přední, zadní) a krytek kol? Jak jste demontovali původni znaky? Šlo by to udělat vlascem? A není možný, že těma mezerama, kde to 100% nesedí, bude někam zatýkat a udržovat se voda jako u Felicie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 rad by som vedel, ake velke budu znaky na Rapide alebo O3... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 objednávacie čísla znakov dal Gefro do svojho vlákna http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=12082&view=findpost&p=1233885 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 takže pokud je znak plochý, tak by mohl pasovat na zadní dveře od O1, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.