nikitin Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Ahoj, chtel ybch se zeptat na nakou radu, mam OI 1,9TDi nachipovany a chtel bych aby to melo trochu lepsi zvuk, ma nekdo nejaky tip na zadni dil nebo koncovku nebo co s tim??? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 No na golfu mám holou trubku a zvuk to má. Ale není to úplně nejšťastnější řešení. Jinak s tím nic moc neuděláš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 u toho dieselu s tím moc neuděláš...bud dáš trubku, ale to je po tom traktorový zvuk nebo ladák a to je takový skoro stejný jak série.paj ještě vykuchat KAT...pak je slyšet jak víc syčí turbo, to mám třeba já, ale ty to nepoznáš uvnitř. nebo koupit benzín. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Když chceš zvuk tak si nekupuj diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Tady máš zvuk holý trubky na TDi... Ještě to tu měl přímo na oktě myslím octavius... Ale to jsme línej hledat. Si dyžtak projdit jeho téma o oktě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Jo jo to jsem měl dřív já, a teď když to u někoho slyším tak se jen směju... Znova bych do toho nešel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 (upraveno) Tak já to tak koupil na autě a ještě nějak nedošlo k tomu s tím něco udělat... Koukám, že jsem to video zapoměl dát.. jdu ho dohledat... Tady to je Upraveno Prosinec 12, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Já měl kdysi Peugeota 205 1.9D.Dal jsem na něj otevřej tlumič a fakt se to nedalo.Randál jako kráva a zvuk jako nějakej lodní motor.Hned šel dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.