Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dneska trochu posnažil, doděláno kontrola tlaku v pneu, odděláno osvětlení nohou, výměna klimatroniku, interní GPS anténa, krásně už frčíme do cíle :lool:, no a výměna těch vrchních černých plastů v kufru, ještě kdyby někdo věděl o plastu na 5té dveře v pěkným stavu a ty hokejky vzadu a ten spodní plast ,dejte vědět.

přikládám foto, už se mi to začíná trochu líbit.

Zítra jdu na plechovej dekl pod motor, a spravení haldexu

post-17195-0-56383300-1380047736_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ledky budou taky samozřejmě, ale co se starýma lampičkama z kufru :), jinak dneska olej na Scoutovi a konečně plech na mém Pseudo Scoutu, kua to tam dostat to byl porod :prcprc:, bych bil ty dobytky, co dělali tu přestavbu na Scout a ty různý opravy, chybějící držáčky, šroubečky, ta co tam dávat originál plastové čudle, když nýtek to vyřeší, si užiju, až budu dělat přestavbu na face :wallbash: ,no hnus fialovej, musím toho tolik objednávat, tak zítra haldex a pak už jenom další balíky s dílama :wallbash: :lool:

P.S. climatronic opravdu sluší :palec:, měl jsem strach, ale s Amundsenem to vypadá :palec:

Upraveno uživatelem vevca
Odkaz ke komentáři

Takže konečně spraven Haldex, výměna řídící jednotky Haldexu, čerpadla hgaldexu, filtru a oleje, no to co jsem z toho vylil, to byl neskutečnej hnus, se ani moc nedivím, že se tomu moc fungovat nechtělo :wallbash:, Lazaruslong to nechal měnit a dotyčný to na 99% nevyměnil, a dal za to neuvěřitelnou latu :blink:, Každopádně, ted to funguje jak má. :palec:

Jinak ještě vyměněny plasty v kufru, takže už jen 2jitou podlahu a ten velkej plast na 5. dveře a pak tapece, dodělat MF a snad to bude všechno (v intecu samozřejmě) :rolleyes:

A přidávám, nějaký foto té plechovky, sice nic moc, ale už pomaloučku se začíná měnit. B)

post-17195-0-59014600-1380388391_thumb.jpg

post-17195-0-66078100-1380388397_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No zadní vrata neřeším, protože pujdou do laku, bohužel je tam moc mrdek na tom. A sušák tam zatím zůstane, lak na něm je fajn, nepraská nedělá bordel, no a většina lidí kolem pozná moje auto (myslím hlavně rodinu) :palec:. Taky jsem ho chtěl hnedka sundat, ale je dobře nalepený, a sundat to by znamenalo hned lakovat, což já tedkom nechci, až s faceliftem :palec:

P.S. a znak octavia + označení půjde dolů až s přeleštěním laku, čili taky na jaře. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...