Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

no já sem podle toho německyho návodu oddělával tu páčku na otevření kapoty u motoru a nějak sem to urval?

jak to mam přesně udělat až to budu dělat asi u nové okty? díky plyn je v klidu, vezmeš plochej šroubovák a cvakneš a je to. někde jsem četl že nějakej borec urval ten konektor na plyn :D to nechápu jak, asi neměl trpělivost to vycvaknout wallbash.gif

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

jj origo, nefungovalo zamykání, musel jsem to rozdělat, je tam nahoře pojistná segrovka, vytanout zamek + tu tyčinku, byla tam zlomená osička, tak jsem tam dal hřebíček o stejné šířce, promazal, vyčistil a složil zpět, a všechno chodí jak nový. :palec:

Hlavně tu podlahu jsem chtěl jednak kvůli tomu, že tam má origo být a někdo ji z toho vzal, a dále, že je to mnohem lepší pro psa, navíc rovná plocha po složení, a navíc i deka pro psa, přepravky na nákup atd. prostě jsou pod tím, čili "uklizeno furt" :palec:

Odkaz ke komentáři

dlouhodbej průměr je 6,2 jinak město do 7-8mi litrů stejně jak s 2,0 TDI a na spotřebu dálky 4,6-5,2 záleží jestli morava nebo čechy. :lool:

Samozřejmě údaje dle PP, takže stejně asi kecalista, zatím nemám odměřeno.

Jinak scout je dlouhodobá 8,6 a štreku na zimních 16" 6,8 , jinak na 17" tak 7,1. No je fakt, že tata moc na spotřebu nejezdí :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...