Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

VAsek ,, no návod mám, a na co ho potřebuješ?? Jinak jo jsou to origo.

Dále dneska na moji udělaný sklápěcí lopouchy (Co jsem koupil), všechno fachčí a LAurinácký zrcátka (co jsem měl)přehozený na scout a jen sehnat motorky s kabelem a čudlem a budou běhat i na Scoutu :palec:

Odkaz ke komentáři

Předělávka už je komplet face venek, a nebyl absolutně žádný problém, ani zmínka o ničem a co jsem se ptal, tak letos je technická v pohodě s foliema na autě, jen musíte mít kartičku, všechno vypsané a štítky co patří na předek a zbytek, pak je všechno OK!! Nic neměří, ani nemůžou.

Odkaz ke komentáři

Přímo jsem to řešil dneska s tím technikem, minulej rok jsem v poho projet TK s Fabíí se stejně černýma oknama jak mám na OII, a říkal, že žádný přístroje nemaj, nejdřív příští rok.

Hydraulik prosimtě neplaš, skoro každý auto to má zatmavený z výroby, jinak tam mám vepředu folii 35% takže tak či tak bych neprošel, ale dokud nemaj cejchovaný měřidla, tak folie zůstanou tam kde jsou. B) Princi, TUV je jim taky na prd, to platí pro němčoury, u nás ne. A dokud nebudou mít platný papíry od ČMI tak je mi to fuk. :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jooo bud 345 nebo něco jak MD komponents atd. nechci 6ti píst protože jednak kotouč váží jak půlka paneláku a navíc bych musel jezdit furt na 18" i v zimě, jsem ochotnej překousnout 17" na kterejch ted jezdím,ale víc ne na zimu, léto mám 18" a ty mám v TP a nechci mít problémi s Policajtama a technickou. Chci kotouče tak max do 10kil kus 345 váží 12 a 312 mají 7,5-9kg a ono roztáčená hmotnost je docela důležitý parametr. :palec: TY zadky se jen trochu upraví a 286 dozadu stačí. Pak překodovat brzdy ve Vagu a bude.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...