Guest fall999 Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Zdravím, odešlo mi turbo na oct 1.9 81 kw, zvažuji jestli koupit nové z druhovýroby Garett nebo repasované. Cena za nové z druhovýroby je 12500,- repas za 6900,- (12 měs. záruka). Poraďte, co je výhodnější popřípadě, zda-li již máte s repasem zkušenost. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Většina lidí doporučují nové.Jelikož Garett neprodává orig. náhradní díly, takže repase je vlastně z neoriginálních dílů. Já jsem dal za repas skoro jako za nové a turbo jsem repasoval před dvěma roky a zatím musím zaklepat paráda. Takže to už je nakaždém jak se rozhodně, ale pokud to bude dobrý repas a budeš vědět že už to tam někdo před tebou dělal a byl spokojený, tak bych se toho moc nebál, pokud u tebe hrají velkou roli peníze....ale v dnešní době hrají skoro u každýho žejo a ještě před Vánocama. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 jasnej repas teda aspon tady u nas nekolik turbin na ruznych autech odeslo jak na dizlech tak na 4x4 1.8T a po sleze sme je nechali repasovat a cajk jedou jak novy :) repas stal 7000kc a zaruka rok taky dobra :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
timi Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Zdravím pánové, mě také odešlo turbo 81 Kw. Bylo už čištěné a do nouzáku to padá častěji než dřív. Když prošlápnu plyn, tak při klesání otáček chrastí. Máte někdo tip, kde sehnat repasované? Popřípadě se podělte o vlastní zkušenosti. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 timi: zkus to tady http://www.turbocar.cz/cs/servis-a-opravy.html buď si to tam můžeš nechat repasovat a nebo mají i internetový obchod, kde si můžeš koupit nové a nebo repasované .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Zdravím pánové, mě také odešlo turbo 81 Kw. Bylo už čištěné a do nouzáku to padá častěji než dřív. Když prošlápnu plyn, tak při klesání otáček chrastí. Máte někdo tip, kde sehnat repasované? Popřípadě se podělte o vlastní zkušenosti. Děkuji Kup novy od Jeldy. Velikej repas stoji taky hodne penez, to uz se ti vyplati vzit novy se zarukou 2 roky. Ja to udelal stejne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Ahoj, odešlo mi turbo na mojí octávce 1.9TDI 81KW. Potřeboval bych radu, kde si mám koupit repas. Obchodů je hodně, ale spíš jde o Vaše zkušenosti, jestli by jste mi někoho doporučili. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 cc-autodily.cz nebo http://www.turbosport.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojtus Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 hmm..tak sem volal znamymu co se mi stara o auto, jestli nasel unik oleje..a je to z turba, pry je v haji, netesni...takze sem tu spravne..repas nebo nove:-) vzhledem k poctu km 320tis to vidim na repas. Akorat se trochu bojim to nechat udelat leckoho. zaruka je asi vsude, ale hadam, ze je lepsi volit nekoho osvedcenyho, kdo se zabyva treba jenom tim, co? Ta Velka Bites vypada dobre, akorat je to docela daleko na vylet jen tak:/ kdyz tu ctu, jak nekomu pada do nouzaku, netahne, chrasti, piska...tak si rikam, sakra dyt me jenom prochcava olej, to to nejde jednoduse opravit?:-):( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.