Guest samurraj Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Ahoj. Mám škodu Octavii 1.9 TDI, r.v 2001 ve které jsem měl autorádio Škoda přímo z výroby. Jelikož mělo pouze rádio a vstup na kazety tak jsem si nyní koupil nové autorádio Pioneer DEH-P4100SD. Vše jsem podle sebe zapojil a rádio hraje. Vše funguje až na jednu věc. Jakmile vytáhnu klíček ze zapalování, tak se nastavení autorádia vrátí na defaultní nastavení a já pak vše (zvuky, stanice atd.) mohu nastavovat znovu. Ale nechápu, kde je problém, páč oba kabely, které byly připojeny u starého rádia jsem zapojil...nevíte někdo co s tím?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Mas prehodeny zlty a cerveny kabel (trvale a spinane plus do radia). Niektore radia ich maju prehodene, takze prepinovat a ide to. Je to tu spominane uz viackrat, treba hladat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Jo tenhle problém jsem měla taky. Dokonce mi bylo sděleno prodejcem, že jestli takhle budu rádio používat dál, ztratím při poškození na něj záruku a že si ho mám nechat zapojit v odborném servisu nebo u nich. Škoda že mi ho ukradli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rohatej Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Tohle se mi děje taky a i kamarádovi v Corse. Ale když jsem to rádio měl ve Fiestě, fungovalo ok (rádio za 700,- co by člověk chtěl). Kamarád to vyřešil tak, že natáhnul kabel rovnou k pojistkám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 Dokonce na to radia maj udělaný konektory,aby to šlo přepojovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.