Konny Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Paráda, ještě dát masku a bude to super , jen ty světla za mě nee, ale hlavně že ty jsi spokojenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Jj souhlasím, ty světla mi k tomu taky moc nejdou :) jinak paradicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Díky za názor, možná o chtělo černý, ty jsem měl už loni koupený (za 3500,-), ale to je na dlouhý román...prodejce si vymýšlel, že už je poslal, a že se ztratili a kdesi cosi...tak jsem napsal z jiného e-mailu a on mi odpověděl, že světla jsou, že si je kupec nevyzvedl na poště. Tak jsem mu napsal zase za sebe, ať mi pošle peníze zpět, jinak si to s ním vyřídím jinak. Naštěstí poslal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak to jsi měl velký štěstí, že ti ty peníze vrátil :) , jinak co budeš dělat s tím předface nárazníkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Nárazník a maska už je prodaná...paradox je, že je maska ještě na autě.... :lool: Hodil jsem to hned ve středu na Aukro a včera už to bylo prodaný. Za nárazník jsem chtěl 500,- za masku a za sadu světel s blikry taky po 500,- .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Hmmm škoda, ten nárazník by se mi hodil, mám stejnou barvu a ten můj už má hooodně za sebou... Sice mám v plánu předělat předek na face, ale letos to asi nevýjde, tak bych dal na to mezidobí aspoň jinej předface, ale to je už teď jedno... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Tak to je opravdu škoda, neb byl v dobrém stavu! Včera proběhla montáž RS křídla.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) Aktuální fotos..... Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Máš to pěkný, až na ty přední světla, můj názor. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 máš to hezký a ty svěla se mě líbí chtěl sem si je taky dát kašlu na ně, kdybych měl měnit tak dám z LaK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak řadička dlouho nevydržela (oloupal se z ní lak)holt čína, zkusím jí reklamovat, tak jsem na Aukru koupil za 180,- použitou z FRS I a přehodil na rámeček O I. Je trochu oloupaná, ale to se opraví... ;) Koukám, že jsem nenahodil stav po přezutí....Octule dostala od segry Fabie FRSkový kola a Spidery šli na Fabii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Tak jsem trochu tunil muziku, už dlouho jsem měl zakoupené zadní oválné Magnaty, tak už jsou tam ...... K narozeninám jsem dostal přední repra od Pioneeru a k tomu jsem vzal redukce...aby to líp hrálo... ....leželi mi doma kratší dobu a to 3 měsíce, pořád jsem se k tomu nemohl dostat, tak jsem měl konečně v pondělí možnost se k tomu dostat..a byl to porod... Si někdo rozebere krabici s reproduktory až když sundá tapec a k tomu ještě začne lejt....takže první fáze byla ta, že jsem vyměnil jeden reproduktor na původní plastovou redukci a vrátil zpět tapec...důvod? To si někdo koupí reproduktory má je doma 3 měsíce...a nepodívá se co v krabici je... Pioneer prostě udělá kabely tím způsobem, že na přívod dá holé kabely a poraďte si...takže jsem běžel do GM Electronic pro fastony abych to mohl napojit na redukci od kostičky - původní instalace...a včera se už konečně udělalo hezky...tak jsem mohl bez problému pokračovat....a výsledek ....PARÁDA! Plná spokojenost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Moc pěkně to ladíš !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Přemýšlím o celolaku na jinou barvu, nevíte někdo o lakýrníkovi za lidové ceny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Tak takového bych taky rád našel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Budu čuňas, chci jen vnějšek....fakt nikdo středočeský kraj???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Kdo by měl zájem auto je na PRODEJ!!! Cena cca 60 tis. při rychlém jednání sleva! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.