Přejít na obsah

Auto plave při 50 km


Guest ladiccz

Doporučené příspěvky

Ahoj mam problém škoda oktava 2.0 tdi (103 kw )rv. 2005 auto při 50 km plave,na přední napravě nové čepy ramen , řizení ,silonbloky spodního ramen nové. Na zadní napravě jsem vše prošel montpakou a nikde nic není urvané. Auto má přes 200 tisíc najeto .

Děkuji za užitečné rady s pozdravem ladič.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj,začal jsem řešit něco podobného ná mé OII 1,6 MPi MR08 najeto 41000Km.Auto po zahřátí začíná plavat ,od 80Km/h je to víc a víc znatelnější( dělalo to jak na letní sadě tak i na té zimní)pokud je auto studené tak mi ta vůle tak nepřijde .Za jízdy pokud jede auto mřímo mohu hejbat volantem cca 1cm na každou stranu aniž bych ucejtil záběr a naopak pokud držím volant v klidu je cejtit jak řízení dorovnává /--/ a \--\ .Byl jsem s tím v servisu bylo to i na zvedáku zkoušeli vůle a vše je ok žádná vůle ačkoliv přiznali že pokud auto stálo na místě a zkoušeli hejbat volantem vůle ve volantu byla .Mě to připadá jako když by byla vůle na tom hřebenu (možná placám blbost)jinak mě nic nenapadá .10.1 jedu štreku po dálnici tak jsem dohodnutej v servisu že až pojedu domu mám jet rovnou do servisu a hned to půjde zahřáté na zvedák ale moc nevěřím že se to podaří najít.

 

Jarda

Odkaz ke komentáři

Zdravim všechny.

 

Do včerejška mi auto plavalo na přejedzdu nerovností a kanálů v zatáčkách a za přímé jizdě a náhlém odbočení a tak podobně. Prostě jezdilo auto dost neklidně a nepředvídatelně. Myslel jsem že to bodou silentbloky nebo tlumiče, ale nic takového se nepotvrdilo. Auto bylo zvednuté kompletně zkontrolována přední i zadní náprava a nic vše O.K. Ještě sem zapoměl napsat že mám OII 1.9 Tdi rv06 150000 km. Na interních stránkách Škody Auto podle vinu jse zjistil že když auto plave jsou tomu na vině na zadní nápravě tako malé plechové ramena bejvaj vytržena. Ale naštěstí nic takového se nepotvrdilo. Autu jsem nechal seřídit geometrii a zadní náprava byla dost přez limit zozhozena. Jak se to seřídilo tak vše naprosto O.K. A volant je také naprosto v ose. Dělal mi znamej v autorizovaném servise na naprosto špičkové geometrii!! A to jsem začal přemíšlet kolik mě ty díly budou všechny stát a nakonec nic. To udělá jednomu člověku radost. Třeba vám to pomůže také. Není totiž seřízení jako seřízení geometrie. Za ty roky vim o čem mluvim. :rolleyes::rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...