Přejít na obsah

motor do dílny

Doporučené příspěvky

Ahoj, po dvou měsících co mám RS jsem se docela vyděsil, jedu si najednou cukla začlo blikat žhavení a motor do dílny startér točí auto nechytá:( po připojení na diagnostiku tam byla chyba, omlouvám se ale nevím jak to bylo doslova. Bylo tam něco ve stylu vstřikovač 4. válec skupina A skrat na kostru nebo neco podobneho neví někdo co by to bylo ještě přidám že po vymazání se znovu zobrazí...

Odkaz ke komentáři

Tu nejde o kilaky, proste to neni vyreseno a praska tam nejaka izolace. Pak to lehne elektricky ten vstrik, bez a tlac na ne, ze to je znama zavada, ze se to sere porad a je to jejich problem.. Aut co na tohle umrelo jsou mraky a tovarna vydala nejake opatreni.. pri jednom bych chtel at vymeni vsechny vstriky.. aspon budou ciste trysky.. :rolleyes:

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

Tak ve finále je to 130km ale to mi řekl jenom ten člověk kterej mi dělal diagnostiku že si myslí že tohle řešej do 100tkm to neni ověřená informace ale zítra zajdu do auto astra s tím že mi na RSu odešel vstřik a že jsem slyšel že to je výrobní vada že se to řeší výměnou a když na to kývnou tak řeknu jestli nebude lepší vyměnit všechny najednou protože ikdyž se mění jeden tak se myslím musí vyměnit ta lišta napájecí..... aspoň že mám servisku vyplněnou

Odkaz ke komentáři

Tak ve finále je to 130km ale to mi řekl jenom ten člověk kterej mi dělal diagnostiku že si myslí že tohle řešej do 100tkm to neni ověřená informace ale zítra zajdu do auto astra s tím že mi na RSu odešel vstřik a že jsem slyšel že to je výrobní vada že se to řeší výměnou a když na to kývnou tak řeknu jestli nebude lepší vyměnit všechny najednou protože ikdyž se mění jeden tak se myslím musí vyměnit ta lišta napájecí..... aspoň že mám servisku vyplněnou

At se na tohle informuji, vono to tovarna tutla. To vis, kdyby jim tam dojelo najednou vsechny vyrobene 125kw TDI na vstriky :-))))

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem obešel dva servisy v prvním auto astra mě totálně vyfuckovali, a řekli mi že kdyby to bylo jak říkám tak by na to byla svolávací akce a to že není ikdyž jsem mu říkal že jestli by se na to mohl jen informovat... tak mi opět mlel něco o svolávácí která je prej na nějaké zapalovací trafo, a že se jim tohle u rs ještě nestalo na otázku kolik Rs servisují mi raději neodpověděl, řekl mi ještě prej mám problém tak ať tam auto po novým roce přivezu.... to sem měl dost, v san plusu mi řekli že se jim to ještě nikdy nestalo ani u vw ale jestli to je jak říkám tak ať tam auto přivezu a že to budou řešit pošlou do bolky atd a počkají jak se k.tomu mb postaví že třeba zaplatí nějakou spoluúčast..... tak nevím co s tím na moravě je prý nejakej borec kterej to repasuje tak nevím jestli nebude lepší tam s tím zajet...... co myslíte???

Odkaz ke komentáři

Ano je na to přípis jestli se nemýlým oni to servisy neradi dělají a je tam pevně stanovená cena a pokud to trvá déle tak vlastně mechanik na tom dělá zadarmo škodovka zaplatí jen to co musí nesmíš se nechat odbýt

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak se vám jdu pánové pochlubit jak jsem dopadl.... řekl jsem tedy v servisu že chci vyměnit ten vstřik a že požaduji aby se informovali na "bezplatnou výměnu" druhý den mi technik volá že aby o toto zažádali musejí poslat vstřik na expertýzu která stojí 7000 a že stejně není jisté že mi škoda auto všechno zaplatí tak, navíc mi tvrdili že to je vyjímka že se to nestavá a tak podobně nabídli mi že mi vymění vstřik i kabeláž s použitím X-ového dílu s cenou do 10000kč tak jsem si říkal že to není tak moc a ať to udělají jelikož už jsem to chtěl mít z krku a aby auto konečně jezdilo.... Všechno proběhlo v pohodě a auto jezdilo..... Ale po najetí 630KM mi náhle auto přestalo opět jet jelikož jsem na maxidotu měl dojezd na nádrž 10km tak jsem si myslel že mi došla nafta tak jsem auto dotáhl k pumpě natankoval a zkoušel startovat asi po půl hodině mi došla baterka a já byl v tom mrazu -15°C tak vynervovanej že jsem zavolal skoda asistance tam mi teda vysvětlili že záruku mobility už nemám přestože mám vyplněnou servisku že je prej jenom na dva roky..... tak jsem jim řekl ať teda přijedou a poraděj mi.... Po dvou hodinách přijel nas.anej technik se servce mobilem a začal to zkoušet startovat přes kabely nikam to nevedlo tak si auto odtáhli do servisu druhý den na tom začali dělat že to bude ´do oběda hotový večer mi volali že nafta tomu prej nedošla a že jim to nejde nastartovat..... že se na to ještě podívají druhý den odpoledne už sem to nevydržel a volal jsem tam.. řekli mi že nevědí co tomu je a že tomu nic není akorát to nejde nastartovat, celej den že se v tom hrabou a na nic nepřišli tak jsem jim řekl co jim píše diagnostika začal něco mlejt o vstřikách tak jsem mu řekl že odešel vstřik standartně..... tak mi začal vysvětlovat že by to jelo na 3 válce řekl jsem mu ať je zkouší odpojovat a zkouší startovat a uvidí jestli to chytne na tři... a toto jsem vysvětloval technikovi z autoriz. servisu!!!!!!! co čert nechtěl za deset minut telefon volal někdo jiinej že mi odešel vstřik:D a že to bude stát tolik a tolik...... Tak jsem mu řekl ať počká že to budu řešit s boleslaví že to neni prostě možný!!!! zítra budu volat do bolky.. jsem fakt nasranej beztak dopadnu tak že si zase všechno zaplatím sám

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

tak tohle je mazec !!! Co to je za servis stěžuj si v MB kdysi jsem také něco řešil a po té co jsem si stěžoval v MB šlo vše jako po drátkách !!!

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

Tak jsem volal do bolky tak se začalo něco dít zažádaly do škodovky o kulanci tak sem zvědavej jak to dopadne, každopádně v pondělí tam volám znova ať se něco děje jako....mám toho dost budu chtít když jsem si jeden zaplatil a tvrdili mi že to je náhoda že umřel a teď odešel druhej vyměnit zbylí 3, prostě auto který mě nechá stát někde na dálnici nebo v lese bez varování je mi uplně k ničemu... a navíc proč měnit kabeláž 4X když by stačila jednou v tomto ohledu nechápu ŠA... Moje příští auto bude asi od jinud..... Ale z koncernu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...