mazliik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 chci se zeptat co vsecko se tam muze pres vag "vylepsit"? napriklad to stahovani oken pres dalkovy central je supr. Jsou tam jeste nejaky vychytavky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Někde se to tu už objevilo a probíralo. Z toho důvodu vím, že jde naprogramovat zamčení auta při dosažení rychlosti 20kmh. Další věci nevím... Ale uvítal bych potvrzující info, že bych mohl sehnat 3 tlačítkový DO, naprogramovat a odemykat potom jen samotný kufr... Jak by se ale chovalo původní dvoutlačítko (zřejmě bych měl jen jeden třítlačítkovej a 2 původní dvoutlačítka). Původní dvoutlačítko by pak odemykalo/zamykalo jen dveře a kufr bych musel ručo ovládat tlačítkem uvnitř na dveřích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Někde se to tu už objevilo a probíralo. Z toho důvodu vím, že jde naprogramovat zamčení auta při dosažení rychlosti 20kmh. Další věci nevím... Ale uvítal bych potvrzující info, že bych mohl sehnat 3 tlačítkový DO, naprogramovat a odemykat potom jen samotný kufr... Jak by se ale chovalo původní dvoutlačítko (zřejmě bych měl jen jeden třítlačítkovej a 2 původní dvoutlačítka). Původní dvoutlačítko by pak odemykalo/zamykalo jen dveře a kufr bych musel ručo ovládat tlačítkem uvnitř na dveřích? Já mám 2 a ji 3 tlačítkový.A jak používám 3 tlačítkový tak odemykám kufr samostatně a jak ho otevřu tak potom jenom zabouchnu a zamkne se sám.A jak použiji 2 tlačítkový tak jde zase vše dveře a ji kufr dohromady..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 dá se aktivovat origo alarm, dodat čidlo vnitřního pohybu i nezávislá siréna.. to vše lze, ale ne vagem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Jakože si seženu a namontuju origo alarm a ten se bude pak zapínat/vypínat origo ovladačem? Nebo tam ten alarm někde mám a jen je potřeba aktivovat? Ale to je asi nesmysl co? Omlouvám se za blbej dotaz, ale radši se blbě zeptám, než nevědět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Jen poopravím Milhauska-Dá se aktivovat alarm a není zapotřebí ani origo siréna a ani vnitřní čidlo,pokud se to správně zapojí.Pak to jde aktivovat orig.dálkovým ovladačm co je v klíči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 A ten můj blbý dotaz můžeš zodpovědět prosím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 No jestli tam ten origo alarm už mám a jen ho v komfortce aktivuju, nebo jestli se musí někde něco sehnat, namontovat a pak aktivovat...s čidlem pohybu a nezávislou sirénou nepočítám momentálně, jen ten origo alarm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.