Přejít na obsah

Pár otázek ohledně Gateway

Doporučené příspěvky

Ahojte, pro někoho znalého mám pár otázek :

Vyměnil jsem v OCT II, 2006 rádio Stream za Swing...mám multifunkční volant a Gateway 1KO907530F a hw 1KO907951

Tak otázky :

- jaké značení Gateway musím vyměnit (žere baterku) - prosím přesné značení, popř. náhrady

- bude fungovat na Maxidotě zobrazování stanic

- ovládání na volatu chodí vše kromě VOLUME

Děkuji všem...popř. nabídky na Gateway za rozumný peníz : pp.tuning@seznam.cz

Pavel _Tuning - 606 702 762

Odkaz ke komentáři

...takže měl bych mít AA a chci se zeptat všech ostatních, jestli v tom vidí problém nebo to bude v pořádku?!

Dále bych rád věděl postup při nakodování ??? Stačí pomocí VCDS v listu gateway zatrhnout něco nebo kde všude se to musí nakodovat???

Jinak mám : OCT II, rv2006, 2.0 FSi, xenony, multifunkční volant, maxidot, 6-ti kvalt, rádio Swing (předělané místo STREAMU), 4x el.okna, el.zrcátka, orig.alarm, CLIMATIC (ne climatronic),el-hydr. posilovač,,atd.

Škoda toho maxidotu..

DÍKY VŠEM ZA RADY A MÁTE U "MŇA ŠTAMPRLIČKU SLIVOVIČKY"...

Pavel

Upraveno uživatelem Tuning
Odkaz ke komentáři

...kluci rád bych přijel, ale dělám Po-Ne a navíc jsme teď těhotní, tak jezdíme po doktorech...

Takže to budu muset nakodovat sám...:( ..jen mě napadlo, nedá se "uložit" původní gateway list do PC a pak ho do nového nahrát??? A je třeba si zkoprovat a uložit i to co je v dlouhém kodování???

Díky a majte sa...

Odkaz ke komentáři

...vždy jsem dělal jen se starým vagem na oct I apod. a hlavně jsem se drbkal s ekg na BMW e46........

S touto novou co umí "can" se učím......takže proto se ptám jak magor...

...aaaaha tak jsem asi pochopil - 1 a 0, teď jsem se drbkal s nastavením, tzn. ten long code = vše co "si vymyslím" v nastavení long code a vše je v jednom kodu, který je pak zapsaný :)

Jediné co jsem nerozchodil je coming home??? leaving home funguje,ale coming ne??? v maxidotu ho vidím, nastavím čas,ale nic...svět.senzor nemám...

Upraveno uživatelem Tuning
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Mám VCDS 10.6.0 s klonem. Na O II FL z roku 2009 jde auto-scan bez problemů. Pomoci CAN se najdou všechny řídící jednotky a chyby. Zkusil jsem to i na OII FL vyrobené 2012 a tam se ohlásí jen motor. Pripojit se na ně ale můžu bez problémů, pokud znám adresu. Kde může být problém? Změnila se nějak komunikace na CAN sběrnici nebo je potřeba něco nastavit ve VCDS?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...