Přejít na obsah

Octavia 1.9 TDi – Tažné zařízení nejde sundat

Doporučené příspěvky

zdravim všechny příznivce škodovek chci si koupit oktavii 1.9TDi 81kw Hatchback a když tak brouzdám po inzerátech tak většinou nacházim samé oktávky s koulý na pevno a to mne vždycky odradí od koupě nevim proč se nedělaly odjímatelné na všech :wallbash: stou koulí to tak blbě vypada, a nevíte nahodou jestly zavěsné zařízení má každá oktavie i ty u kterých to není vidět nebo se mužu obávat že když jí při koupi neuvidím napsanou ve výbavě a na autě taky ne že jí oktulka nemá? děkuji :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Opravdu každá Okta TZ nemá. Jsou v základu dvě varianty TZ. Takzvaná neodnímatelná, to jsou ta co jsou na pevno ale demontovat je můžeš ponocí dvou šroubů a po demontáži je V6DY vidět že vozidlo je vybaveno TZ (vidíš úchyt TZ a zásuvku). Druhá varianta je demontovatelné TZ (skrytá montáž). Po odejmutí TZ na autě není vůbec vidět ani zásuvka (je sklopena pod nárazníkem).

Každé spojovací zařízení je (musí) zapsáno ve velkém TP a OTP. Pokud by si náhodou koupil auto které TZ má ale nemá ho zapsáno v TP tak mi napiš SZ a umíme to zařídit.

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

jen odnímatelná má obrovskou nevýhodu v tom, že když používáš tažný jednou za rok, tak je to docela boj nandat a vyndat. I sklápěcí mechanizmus zásuvky umí kurevsky zareznout :)

Odkaz ke komentáři

diky mooc tak kdybych náhodou koupil oktu která nemá zapsáno v TP tak se ozvu :rolleyes: já mám právě na mé oktě odjímatelnou a používám jí naštěstí skoro každej měsíc a nandat i sundat jde parádně :rolleyes: až budu mít oktávečku koupenou tak se vám určitě pochlubím :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

přesně tak i to je důvod proč se mi nelíbí ta koule co není odjímatelná už se mi stalo dostkrát že se mi opřelo auto o mojí značku naštěstí sou vní jen malé dulky ale i tak mne to sere :( v létě na dovolený jsem byl v jinolicích a vyjížděl sem z campu na křižovatku do mírného kopečka a předemnou byl nějakej cizinec se sharanem a zničeho nic začal couvat a zamnou bylo nalepené auto a já neměl kam a narval to do mne :angry: a vubec se neobtěžoval se ani omluvit v klidu se rozjel a odjel! naštěstí jen značka měla v sobě dulek nic víc :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...