Guest Parvel Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Ahoj, chtel jsem se zeptat, tevíte jestli u dvojkovych octavek sviti ta žarovka v kasliku pod klimou (před řadíví pákou) nonstop nebo jen po otevreni? Menil jsme tam žarovku a zda se , že sviti pri zapnutych svetlech nonstop. Neni tam zadny spinac, jen zarovka v konektoru. Tak nevím, jestli to tak mám jenom já nebo to tak má být ?! Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 má svítit stále, je to tak OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boodie Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 ja by som si tam chcel dat LED, aby to svietilo na bielo. Viete poradit, aky typ pouzit a hlavne: ako sa tam dostat? :) vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 jedno z možných řešení pro INSPIRACI LEDky jsem použil obyčejné 5mm supersvítivé z Aukra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 Od jake vybavy je toto osvetleni standardne integrovano? Az v L&K? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 snad od classika :D pokud máš popelník, tak tam je, ale pokud máš nekořáckej paket tak myslím že ne B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 Aha, diky. Mam nekuracky a do prihradky po tme pro drobne nevidim, tak me to osvetleni velice zaujalo, prekvapilo a zklamalo, ze ho nemam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.