mischicka Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Hoši, dneska jsem vidwl v Lidlu pkěnou poličku na modely - hloubka asi 10 cm, velikost tak 100x120, skleněné poličky a dvířka, prostě ideál na Abrexy, jen ta cena 1990 mi přijde moc, navíc v Lidlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Polička pěkná, začínají se modýlky pěkně množit..... Jinak dalo se čekat, že dříve nebo později s tím někdo vyrukuje http://www.aukro.cz/item930467594_skoda_fa...ypres_2009.html. Je krásná a nechápu Abrex, že již nedělá verze, které již vyjely. trochu to tam spí a jen slibují... již jsem na ni také koukal.....a ta cena ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Hoši, dneska jsem vidwl v Lidlu pkěnou poličku na modely - hloubka asi 10 cm, velikost tak 100x120, skleněné poličky a dvířka, prostě ideál na Abrexy, jen ta cena 1990 mi přijde moc, navíc v Lidlu. hlavně není v přírodním.....ta se mě nehodí do obýváku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ted sem videl reklamu na tohle : www.kultovniauta.cz ale nejak jim to prave nebeha,jsou tam modely super aut jako wartas apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Viděl jsem v trafice T603, ale neprohlížel jsem kvalitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Můj přírůstek č. 1: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 A přírůstek č.2, opravdová lahůdka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) To mischicka prosímtě ten tvůj přírustek č2 to není od abrexu že? co je to za výrobce? a jesli můžeš dát adresu nebo jméno obchodu kde jsi ho koupil diky Martin Upraveno Únor 21, 2010 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 prijde mi to jako custom model ne?nekdo kdo si hral s laminatem a barvama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Jak píše Vitto, hrál jsem si po večerech :-)) Ne kecám, je to z aukra, Abrex to určitě není, je to IXO a cenovka odpovídá. Ale model vážně stojí za to, Abrex dělá super věci, ale velkosériově, tohle je o třídu výš. Bude se krásně vyjímat vedle 130RS, tu mám, myslím, taky našláplou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Diky za odpověd budu se muset po ní podívat někde po netu vypadá hoooodně dobře :lool: Kdyby jsi upravoval modely doma do takové podoby tak to by jsi byl opravdu velikej king a smekl bych před tebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Jj, to by byla pěkná prácička, modely lepím, plastikové, ale tak dobrý ještě myslím nejsem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Neboj to všechno třeba přijde jinak pěkné modely ;) já jsme kdysi už je to hodně dávno lepil papírové modely z ABC pak jsem přešel na modelovou železnici a teď mě nějak nezbývá čas tak už nelepím nic už jenom občas si udělám radost a koupím si hotový model. Jako třeba dne jsem si opět trochu rozšířil sbírku o jednoho Superba v kombiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Vláčky, TT, máme doma taky. A co se ABC týká, tak jen miniboxy, ty mě v dětství bavily, ale jiné papírové modely ne e. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Tak mě tento týden dorazil Kopecký od Abrexu a Octavia Cup. Dávám foto sportovních, protože civilky znáte a stejně jsem je trochu omezil. O to více to leze do peněz. Musím sehnat nějakou polici, protože zabírají moc místa v krabičkách. No a asi jako každý jsem si také prošel modely od ABC, které potom se staly obětí destruktivního období. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 S CUPovkama máš ještě co dohánět, ale OI WRC máš víc :-) A pak ty, podle mě ne moc povedené, Feldy od Kadenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 No pěkně to máš už celkem všechny, ne? Spíš mě fascinuje Haugland, ten je peckový. Na "Cupovky" čekám až bude lepší cena. Když jsem viděl kolik ještě OI WRC chybí (ty co dělaly seriově), tak je toho také dost. Já teď koupil rozbité Octavie WRC( ulomené anteny a poškrábané) a přemýšlím, jak je upravit. Láká mě první Octavia WRC ( něco málo úprav na kastli) nebo udělat jen Test Car. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 koukam na jejich strankach uz hodne z tech co mate neni coz? ;) berete z aukra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 No pěkně to máš už celkem všechny, ne? Spíš mě fascinuje Haugland, ten je peckový. Na "Cupovky" čekám až bude lepší cena. Když jsem viděl kolik ještě OI WRC chybí (ty co dělaly seriově), tak je toho také dost. Já teď koupil rozbité Octavie WRC( ulomené anteny a poškrábané) a přemýšlím, jak je upravit. Láká mě první Octavia WRC ( něco málo úprav na kastli) nebo udělat jen Test Car. Test Car mám, přestavbu modelu od KADENu. koukam na jejich strankach uz hodne z tech co mate neni coz? ;) berete z aukra? JJ, aukro je většinou jediný a nejlepší zdroj :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jo jo přesně, Aukro je asi nejlepší. Nafotíš Test car od Kadenu, já myslel, že je dělá jen IXO nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Podlě mě ta moje není IXO, ale nějaká domácí předělávka, já jí už takhle koupil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 To vypadá na Kaden, neřekl bych, že je to domácí úprava. Kaden moc detaily neřešil. Já znám tuto - IXO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 (upraveno) zbirate jen ABREX nebo i KADEN a IXO? je to srovnatelna kvalita? je mezi nema rozdil? zakladam zbirku tak at vim jake značky se drzet ;) uz mam dve autičaka od ABREXU yojstra a fabku.nake rady zacatecnikovy? ;) Upraveno Únor 28, 2010 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 To vypadá na Kaden, neřekl bych, že je to domácí úprava. Kaden moc detaily neřešil. Já znám tuto - IXO To jsem psal, je to domácí úprava a základ podle mě KADEN, jen ten dělal otevírací dveře. zbirate jen ABREX nebo i KADEN a IXO? je to srovnatelna kvalita? je mezi nema rozdil? zakladam zbirku tak at vim jake značky se drzet uz mam dve autičaka od ABREXU yojstra a fabku.nake rady zacatecnikovy? Já jsem zaměřený z 90% na ABREX, 10% IXO, KADEN mě moc nebere, starší modely nejsou tak pěkné jako śoučasný ABREX - detaily, věrohodnost, apod. a nyní myslím KADEN nemá práva na výrobu modelů, škodovka výhradně spolupracuje s ABREXem. A co se srovnání těch třech značek týká, tak IXO je podle mě nejkvalitnější, nejlepší detaily, ale taky vyšší cena. ABREX je taky dost věrohodný, zvlášť nyní, levnější, a má široký sortiment, prt. se na škodovky zaměřuje. KADEN už nové modely nedělá, doprodává OI, FI, apod. Osobně si myslím, že sbírat můžeš klidně všechny 3, jde jen o to sbírat jedno měřítko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Lépe bych to nenapsal pane kolego. Jakmile to ale člověka pohltí, není cesty zpět a chce víc a víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To mi říkej. pak se člověk přemáhá, aby si další nekoupil a pak si ho stejněě koupíš. Pokud budeš zbírat víc měřítek je to náročný finančně, bo pak chceš komplet řady. Jedno měřítko a všem to dát vědět, že jiný nechceš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Lépe bych to nenapsal pane kolego. Jakmile to ale člověka pohltí, není cesty zpět a chce víc a víc. Tohle je Tvoje práce?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ani nevíš, jak rychle jsem klikal, když to bylo za Kup Teď. Se stydím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Já se nestydím, mě to se*e, že jsem na to nepřišel dív než Ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 V případě tohoto modelu se to již nebude opakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.