Přejít na obsah

Maximálka O1 81kw, ale klidně i jiné

Doporučené příspěvky

Jel jsem asi dva týdny zpátky s kámošem do Zlína a je tam krásný nový kus cesty, tak jsem prostě šlápl na plyn a zkusil trochu vyčistit turbo. Je tam takový asi 3km rovný úsek nové cesty, kde vidíte až na konec. Jel jsem asi 200 (tachometrových) a kámoš mi říká, že si mám dávat bacha, ať neskončím v omezovači, přitom jsem ještě nebyl v červeném. Prý jeho známý jel s ASV a kdyz se na petku dostal do 3700otáček, tak byl v omezovači a auto prý jelo kolem 180ti(tachometrových) Napište mi prosím jak to máte vy i když máte třeba auto po chipu, atd. Díky;) Pěknou sobotu přeje Max:)

Odkaz ke komentáři

Ja jsem v omezovaci porad. B) Jezdim s tim jak s benzinem. :D

Jinak ja do 200 km/h docela slusne, do 220 km/h uz to jde pomalu a dal ani tuk, brzdi me prevodovka. Otacky nejak nesleduju, ale kdyz uz nestiha prevodovka, bude to nekde vysoko. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...

Já mám O1 1.9tdi 81kw AHF rv.99 a tachec mám do 220 a ručička byla pákrát hlavně při cestách do prahy přes těch 220kmh tachometrových ve třech lidech, a v červeným to ještě nebylo, myslím že pak už spíš bude problém s převodama, omezovače bych se nebál

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...