Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 To je fajn,ze uz je mas na aute. Doufa,ze stiraji v pohode. Az budes shanet new stiratka tak napis. Dam ti kontakt na jednoho dobreho prodejce origo za hezkou cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Díky moc, stíraj perfektně! Z radosti jsem vystříkal asi litr ostřikovací kapaliny, abych si pořádně zastíral :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tak at ti dlouho slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Jo sterace bych taky potreboval :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Dneska je neděle, pochmurné počasí. Ideální čas pro vylepšování! A proto jsem se pustil do výměny zadních reproduktorů. Sice mě to stálo skoro kousek prstu a provrtaný stůl, ale je to hotové. Staré reproduktory jsem odmontoval, udělal do plata díry šukačkou a osadil tyto Pioneer TS-1750 Mám to udělané na konektory, takže není problém plato vyndat. Ani není problém dát zpátky původní, protože konektory jsem zachoval. B) A kdyby jste slyšeli, jak hrajou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Další předface ksichtík no je nás tady málo :( tak at ti oktule slouží jak má a dělá ti jen a jen radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Březen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Zítra jde na auto tempomat a změna podsvícení, fotky dodám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Ahoj, mám možnost nakoupit na tomto americké obchodě : http://www.autozone.com/ Mají tam v nastavení filtr na různá auta, ale škodovky tam nemají. Tak jsem se chtěl zeptat, jaké nejpodobnější auto Octavii si do toho filtru dát, aby se mi tam ukázaly výrobky co možná nejlépe sedící. :) Jestli Passata, stejného roku výroby, nebo něco jiného z toho, co tam mají. Tak co poradíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Asi jedině Golf, Audi A3, ty jsou nejpodobnější...Passat je jako Superb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 motorové a podvozkové věci z Golfa IV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Děkuju, nakonec asi nebudu riskovat, ceny nejsou nijak závratné a záruka by byla složitá. A všechny designový věci mají akorát na trucky pro rednecky. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Březen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Dneska mi diagnostikovali plicní pneumonii, tak se na autě zřejmě nějakej ten pátek nebude nic dít. :( A přišlo to zrovna ve chvíli, kdy jsem si našel práci! :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.