Romix95 Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Tak to bohužel nevím, ale zítra zkusím změřit co je na vstřiku ale myslím ze když jsme to měřili tak tam je 12V a spínání je kostrou, ale možná už si to s něčím pletu... A jestli jde na vstřiky ovládání jsme zkoušeli Led diodou na konektor, jestli bliká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Dobre..koupim ledku a zkusim to...kdyz to vezmu pres kostru tak bych mel namerit 12 v pri zapnutym klicku multakem jestli chapu dobre spinani kostrou. Budu u auta kolem obeda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 máš dielenskú príručku ? na 77 strane máš postup ako vyskúšaš (motor- 1.6 55kw , elektrika ) podmienkou je že relé palivového čerpadla je v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Jo uz ji mam...podivam se tam...dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Pojcil jsem si profi multak....Tak zjisten zkrat...nekde...pri vypnutym klicku jen nekde pri zapnutym uplne vsude...je tak slabej ze multimetr za 500 ho neodhalil. Kdyz odpolim relatka tak je stale a pojistky taky stale...hledam hledam ale nikde nic nenachazim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Tak pardon...je tak presnej ze rval i kdyz byly otevreny dvere a prochazelo to pres zarovku... Rozsvitil jsem svetla a zacal rvat, tak jsem to zjistil Jinak pri startovani ledka neblika na vstrikach a kabel od jednotky je ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 asi treba aj profi elektrikára ktorý by ti pomohol , skús popísať svoj problém v sekcii elektrika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Ale pri pripojeni baterie a vytazeni vsech pojistek i relatek mi to hlasi porad zkrat.v tuhle chvili je na baterku napojen jen starter... Jeste zkusim odpojit ten... Zkusim to tam napsat.diky Mimochodem pri vypnutym klicku mam na vstrikach + a to na obou kabelech.pri zapnutym na jednom kostru a druhy nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 tak ešte skontroluj kostru jedna je aj pod baterkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Kostra jedna lehce zelena ale je ok....kdyz odpojim hlavni kabel od starteru, tak mi to prestane rvat zkrat...ale zajimavy na tom je, ze starter normalne toci Nevim jestli ma byt nameritelny okruh pri klidu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vseumel Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Kdyz vytahnu kablik s konektorem ze starteru, tak vnitrni cast zvoni s kostrou.predpokladam ze tam by melo jit + ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.