kubiik Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 tak aby to tady nebyly jenom samy kecy na aute uz je 6m2 tlumeni. ted bude az do vymeny koberce pauza, pac budu tlumit tu podlahu, tak at mi na ni neco zbyde. stejne to spolkne jeste alespon dalsi 4m2... akorat ma to tlumeni jednu nevyhodu. jak jsem zacal od zadu, tak jde strasne slyset hluk od prednich kol, podlahy a motoru. uz aby to bylo cely... Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 super, super Budeš dělat taky motorovou příčku a komplet celou podlahu? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 no, vzhledem k tomu, ze uz toho mam doma jenom 2m2, tak pri vymene koberce udelam hlavne predni pulku podlahy, predni podbehy a pricku kam se dostanu. ale bez sundani palubky se asi ani nikam moc nedostanu a palubku sundavat nebudu. uvidim jak na tom budu po vyplate :D a podle toho mozna koupim jeste jedno tlumeni, protoze ty 2m je zoufale malo. vubec jsem si nemyslel, ze to toho tolik spolyka. a to jeste nemam kufrovy vrata, predni dvere, chybi mi kus kufru, podbehy... musim si to zkusit na tom koberci co mam doma, kolik toho na tu podlahu bude potreba... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 pekne pane opravdu ! Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 s motorovou příčkou to je na prd. V podstatě je asi nutné vyndat i box topení (klimatizace), protože pokud se nepletu, tak mezi příčkou a topením je nevyndatelnej odhlučňující koberec. Ale kdyby se to udělalo, tak věřím tomu, že by se auto neskutečně zklidnilo. Mě teď hodně vadí právě hluk od motoru a výfuku, který je slyšet tunelem. Tak se jedině pustit do výměny za climatronic a udělat to u toho. Ale nemůžu si dovolit odstavit na dva týdny auto a dělat na něm takové psí kusy. Nehledě na tržní cenu auta, tak se mi do toho nechce sypat desetitisíce No uvidím, třeba mi jednou "jebne" a udělám to Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 no tunel vytlumim spolu s podlahou. kdyz uz bude koberec dole, tak to udelam poradne. s toum motorovou prickou to realne nevidim. uvidim kam az se dostanu... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 co používáš za matroš na to tlumení? kdybys chtěl promazat ty OT ohledně startování v zimě, tak mi pošli SZ ;) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 pouzivam Silent Coat: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m~2 cely auto vidim na cca 3 tyhle velky baleni. uvidim, kolik toho spolkne podlaha Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 no a aby to nevypadalo, ze se flakam, tak davam par fotek z tohoto vikendu. 3 velky baleni byl asi prilis optimisticky odhad. chybi mi jeste cela podlaha, kufrove dvere, predni dvere a pricka mezi kabinou a motorem... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 hmph masakr ta cenovka, fakt je to tak poznat? Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Perfektní práce chlape, na tu podlahu pod zadníma sedačkama se chystám taky až se trochu oteplí. Ani nevíš jak oceňuju, že jdeš za tím co chceš. Obvykle projekty končí polorozdělané, ale tohle je na nejlepší cestě :palec: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 hmph masakr ta cenovka, fakt je to tak poznat? co myslis tim hmph??? jinak jedno baleni se super cenovkou za 2400,- a pocitam, ze na to padnou 4. cely vysledek se pozna, az budu mit zase vsechny tapecy a plasty v interieru. coz bude pocitam tak nekdy v kvetnu tomas: chyby a pokusy jsem si odbyl na minulym aute a uz vim, ze je lepsi a hlavne levnejsi to udelat hned napoprve poradne. pocitam s tim, ze to budu delat do podzimu, ale zase doufam, ze vysledek tomu bude odpovidat. obcas jsem z toho trosku zoufalej, kdyz to auto vidim, ale kdyz si reknu, ze to pak bude stat za to, tak mi to zase doda sil :D a prisit tyden si snad pojedu pro DLS Ultimate A3 Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 jj, z jedné vody na čisto a pořádně, souhlasím. Taky mám představu, ale zápasím s penězi. Tedy nepřímo že bych neměl, ale nechci nějak moc investovat do tak starého střepu. DLS, panejo. To by chtělo už v Bolce fakt sehnat bezpečnou garáž, ne? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 (upraveno) Presne tak, pak si clovek uvedomi, ze je to starej kram, a je mu tech penez lito. :D Upraveno Únor 12, 2012 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 garaz snad casem bude, ale ted na ni nejsou penize starej kram to je, ale na novej neni a ani by nebylo, kdybych spocital kolik jsem do toho uz vrazil, tak to sypu do tohoto. mne se OI moc libi a rapid v kombiku bude stejne az za dlouho :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 tak tento viken jsem toho moc neudelal. akoarat jsem vylumil kufrove dvere. na aute je uz 8m2 tlumeni... ale hlavne jsem si byl poslechnou poradnou hudbu v aute. byl to nezapomenutelny zazitek. v zivote jsem takovou paradu nezazil... v tydnu mi snad dojde zesik od xetecu a pohnu se zase kousek dal. a jeste dneska jedno takovy maly vyroci... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 To abys pak pridal minimalne vetsi turbo + dalsi upravy, aby to trochu jelo. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 tak ja jezdim 90% sam, max. ve 2, takze nejakych max. 80 kg co cela ta hudba zabere je nic... po pristi zime snad trysky a chip, ale to je jeste daleko :D Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 super ty dveře, ale co na to plynové vzpěry? Mám je v dobrém stavu, ale nedovedu si představit, že by v -10 utáhly ještě nějaké tlumení navíc. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 ja mam vzpery skoro po smrti, ale nahore to porad jaks taks drzi. ale musi se tomu dost pomoct a dolu se to musi drzet nejmin do 10 cm pred zavrenim, jinak je to rana jako svin ale casem pujdou novy Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 (upraveno) tak jsem se konecne dockal - XETEC Prestige P5 Evo. uz jsem dneska omotal hadrenou paskou kabel k ovladani subu a zitra udelam desku do bocnice... Upraveno Únor 24, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 pacient, ale to je dobře Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 tak deska na zes je hotova. akorat jsem to vcera prepiskl s chlastem a na natreni desky se jaksi uz dneska nedostalo :D. pristi tyden budu objednavat tlumeni a kabely, tak se to zase snad posune dal. akorat musim nechat opravit elektriku, protoze mam v kufru vystrizeny kus svazku a nahrazeny (samy zluty draty...) nejakym prasetem a obcas mi nezamyka/odemyka kufr... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 tak dneska jsem konecne dal do cerne barvy desku pro zesik... dal jsem umyl auto, udelal jsem tam frontu 6 aut :D zase to konecne vypada jako auto. taky jsem odstrojil zase dalsi plasty. akorat jsem docela koukal, kdyz jsem pod krytkou pojezdu sedacky nasel zapalovac a petikorunu Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Ja nasel u minuleho auta pri rozebirani parkovaci listek z roku 1998 :lol: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 to ja dneska nejaky nakup z 04 jeste z nemecka. akorat premyslim, ze sundam z auta folie... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 úplně, nebo jen na předních? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 uplne. bud zustanou nebo pujdou dolu ze vsech oken. chtel bych to mit uplnou seriovku, jenom pozicky a kliky v laku a zavarenou masku. antenu dam pod strechu a zadni sterac pujde na jare pryc. nahodim ho zase az pojedu na dovolenou... Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Pěkný plány to by mohlo vypadat fešně, jen do toho Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 diky :) . proste mi to ale posledni dobou prijde nejhezci, kdyz je to vlastne uplna seriovka. hlavne se tesim, az dam dohromady intros... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky