Přejít na obsah

Kubiikova OI

Doporučené příspěvky

kupodivu mi nezbylo vubec nic. jenom jsem zjistil, ze mi chybi 2 sroubky, ale kdyz vezmu, ze se mi valely doma uz od prosince, tak to neni zase tak strasna umrtnost :D

cerny intros nechci, protoze se mi nelibi...

jeste jednou diky Jardo :palec:

Není zač dost mě to bavilo. Jen mě večer trochu pálili prsty. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

tak a dneska jsem dal zesik, upravil kabely v kufru a dal novy koberec do kufru. jeste prikladam foto masky s obrousenym svarem. pristi vikend se bude tmelit a brousit a tmelit a bousit....

dneska jsem si byl u calounice vyzvednout vzorky latky a nevim nevim. chvilkama se mi to strasne libi a pak zase ne. ale pry je jeste kousek od trebice nejaky calounik primo na auta, tak ze se ho popta...

jinak tlumeni auta asi opravdu pomohlo. akorat je ted strasne vyrazny aerodynamicky hluk, hluk od motoru a hluk od odstrojenych dveri...

Jen mě večer trochu pálili prsty. :wallbash:

a ja jsem si na bolavy prsty skoro nemohl ani postezovat :lol:

post-187-0-37366900-1332787971_thumb.jpg

post-187-0-61627800-1332787986_thumb.jpg

post-187-0-22422300-1332788012_thumb.jpg

post-187-0-39492600-1332788026_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Máš to opravdu nádherné ;) A ta barva prostě paráda ;)

Do toho odhlučnění jsem se chtěl dřív pustit také, ale nějak jsem to vzdal, ale teďka když to vidím u tebe, tak přemýšlím o nové operaci :) Propočítám možné investice a třeba se zadaří.

Jak to plánuješ na zimu na Vysočině s tímhle břicho plazem? :) Budeš měnit podvozky nebo to riskneš takhle na zemi? Protože když jsem to viděl letos, tak jsem byl rád, že mám koktu vysoko :) Ale zase v létě lituji, že není u země, když si tak pěkně plave :) :D

Pouze si mě zaskočil tím palivem :wallbash: ;)

Odkaz ke komentáři

diky...

jo, palivo se hnusi i mne, ale ted najezdim dost km, tak se mi naf¨ta vyplati. ono hlavne kdyz jsem si spocital kolik penez bych dal za dodelani klimatizace, vyhrivanych sedacek, bocnich bagu, origo el. oken... ¨, tak jsem se dostal k takovy castce a ady jsem to mel vsechno a jeste s nezavislym topenim. kdyby to auto nebylo nejakou dobu v rodine, tak bych rozhodne tu svoji 1.6ku pryc nedaval. takhle jsem ale vedel do ceho jsem sel... ale 1.8T to neni, no :lol:

co se tyce snizeni, tak mam podvozek od pulky prosince, takze v podstate tu horsi cast zimy jsem odjezdil uz se snizenim a vice mene bez problemu. akorat nedam na auto uz retezy :D. jeste porad vyjedu i na obrubnik, takze pristi rok bych chtel jit jeste o kousek niz :D

Odkaz ke komentáři

Tak japonský benzinový motory jsou pecka....a né jen Mazda, ale i Honda. Co měl kamarád Accorda v benzínu 2.0 to byla jízda auto těžký jak kráva,ale jelo to neuvěřitelně :) (spotřebu nebereme v potaz :D ) Mno teď už, ale stejně jezdí v OI v naftě :) Takže to skoro vypadá jako by jsme tam směřovali všichni....ach jo :wallbash:

Odkaz ke komentáři

no jsem zvedavej jak to bude vypadat na aute. jediny co je nahouby je to, ze nemuzu do masky na zkousku dat gril, protoze pak uz by nesel ven :D. takze ani nevim, jestli se to pri vareni nejak blbe nehnulo a jestli to tam pujde vubec dat. ale to se vsechno dozvim, az bude maska v laku :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak japonský benzinový motory jsou pecka....a né jen Mazda, ale i Honda. Co měl kamarád Accorda v benzínu 2.0 to byla jízda auto těžký jak kráva,ale jelo to neuvěřitelně :) (spotřebu nebereme v potaz :D ) Mno teď už, ale stejně jezdí v OI v naftě :) Takže to skoro vypadá jako by jsme tam směřovali všichni....ach jo :wallbash:

Spíš bych řekl některý japonský benzíny jsou pecka....

Měl jsem příležitost vyzkoušet Toyotu Avensise v 2.0i a většího lenocha neznám.

Btw.: co se týče Mazdy tak jezím do práce Mazdou 6 2.2MZR-CD což znamená 132kW v naftě ;)

Odkaz ke komentáři

tak dneska jsem zkousel nahodit MDF podlozky. sedi dobre, ale budou se muset vytmelit spary aby to nefoukalo...

a taky jsem to dneska umyl a udelal izolepa VT abych se podival jak bude vypadat ta maska. mne se to docela libi :palec:

a uz mam vybranou barevnou kombinaci. na slopky a strop pujde kostka, na tapecy ta "hneda"

post-187-0-33849400-1333978600_thumb.jpg

post-187-0-88480700-1333978606_thumb.jpg

post-187-0-37927000-1333978613_thumb.jpg

post-187-0-74075400-1333978624_thumb.jpg

post-187-0-17969100-1333978632_thumb.jpg

post-187-0-30850700-1333978642_thumb.jpg

post-187-0-03328400-1333978650_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

a neco ze soboty. niz uz to stocit nejde. uz ted mam mezi miskou a sjetou zimni gumou misto tak na malicek. jenom doufam, ze az tam dam letni gumy, ze se to nebude muset vytocit nahoru...

akorat se mi parkrat ozvalo od pravyho kola takovy divny bouchnuti, tak doufam, ze tam byly jenom nekde nejaky kaminky. vsechno se poradne utahlo, tak nevim, co by tam jinak mohlo mlatit, kdyz mam vsechno novy... uvidim ve ctvrtek az pojedu domu co to bude delat. kdyz to bude zase mlatit, tak o vikendu o5 na zvedak a snad se s tim neco udela...

post-187-0-44099400-1334584121_thumb.jpg

post-187-0-71159000-1334584130_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to me taky napadlo, ale od vcerejska tady leje, takze se podivam az budu doma a shodim kolo. ale myslim si, ze jeste nejsem tak nizko, abych skrtal o poloosu. delalo to i kdyz jsem udelal mysku zprava do leva, ale poslednich 50km cesty vcera jsem s tim mohl cvicit co mi gumy dovolily a ani klepnuti. jeste by to mohla delat pruzina, kdyz dosednou zavity...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...