Vladan Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 ty se nigdy nenudis :lool: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 je potreba s tim pomalu hybat. pristi tyden budu davat strop, tak at mam cas. a uz mam doma masku a listu. ale davat to na auto budu az pristi tyden... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 tak maska a zadni lista jsou na aute. ale FABku jsem musel vytlouc kladivem ve sveraku zitra pujdou kliky... Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Maska super Zadní lišta také moooc pěkná . Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 jsem rad, ze se libi. jeste jsem vcera nahodil kliky v laku a dneska jsem byl na termofolie na predni dvere a bocni kufrove okna. a jeste jsem vymenil tesneni okolo prednich oken. vladan: na tech fotkach to vypada silene vysoky ve predu. ve skutecnosti to tak hrozny neni. na pristi jaro bude to nizsi horni ulozeni, ale kdybych chtel niz, tak musim dat jiny podvozek. ale ani to se nevylucuje :D Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Chlape máš to moc pěkný, jen tak dál Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 diky. tak jsem se po pul roce cekani konecne dockal :) Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Strop vypadá moc pěkně stejně jak auto Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Mi to připomíná Luis Vuitton :lool: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 no a kdyz jsem se dneska stavoval za Hanickou a rekl jsem ji at se podiva do auta, tak tam tak nechapave hledela. tak jsem ji ukazal strop, ona se na to tak podivala, hodila oblicej a rekla mi, ze se ji to nelibi :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 tak to tedka musis sundat :lool: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 a to zase ne. ja jsem s tim nad miru spokojeny. jeste az to bude hotove cele, tak musim udelat fotku necim lepsim nez mobilem aby byly videt barvy. ted je to takovy vyblity... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 týjo, dost dobrý! jak maska, tak zadní lišta a teď ten strop Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 diky. ted jsem mluvil s calounici a uz se delaji plasty okolo kufru. vecer ji sundam pasy a zitra budou ostatni slouky :plaec: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 tak jsem se byl podivat a je to naprosta pecka. zatim vse navazuje kosticka na kosticku. holt mlada pani umi Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 tak pokracovani... jeste uz je hotovy jeden C sloupek, ale pani mi to chtela napred ukazat jestli je mi to dost rechte nez to prostriha :D. zitra by mel byt druhy C a D sloupek a konecne po pul roku budu mit zase cely kufr pohormade :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 diky. ale nejvetsi dik patri pani calounici. ja bych na to nervy nemel :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 ona tam pod tu latku lepyla este neco? nevim jak se to rika na cesky, to meke.... jo houbu nakou? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 hustýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 ona tam pod tu latku lepyla este neco? nevim jak se to rika na cesky, to meke.... jo houbu nakou? ne. je to nalepene primo na puvodni stropnici a plasty... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Pod tu latku se uz nic nedava, Vlado, lepi se to primo. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jo je to jak se to u nas rika pancirni latka Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Mazéééééééééééc, toto je dokonalost sama, fakt moc pěkný a paní čalounice mám můj obdiv :palec: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jo, to muj taky. ani jsem si nemyslel, ze se ji to podari tak hezky napojit. Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 a teď mi řekněte kde prodávaj takovýhle luxusní látky koukám po netu a samý hnusný doslova Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 ja jsem googlil nekolik mesicu :D ale zitra klidne dam link. ale napred musim za calounici jak se to jmenuje. mam to ulozeny na notasu a ten mam v praci... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky