Kenny00 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Zdravim mám dotaz.Dnes jsem se pustil do výměny radiátoru topení.Palubka šla dobře ale teď jsem se zasekl na tom jak vyndat samotné topení s klmou .Tady jsem četl že se musí odšroubovat na přepažce 3. šrouby.1. byl hned pod hadicemi k radiátoru druhý byl kus pod ním ale ten třetí memůžu najít.A ještě jedna věc musejí se odpojit trubky od klimy .Do interiéru jdou 2 které jdou do takové kostky která je přišroubovaná imbusem.nebo je to jinak?1.9 tdi asv man.klima. za odpovědi děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Zdravim mám dotaz.Dnes jsem se pustil do výměny radiátoru topení.Palubka šla dobře ale teď jsem se zasekl na tom jak vyndat samotné topení s klmou .Tady jsem četl že se musí odšroubovat na přepažce 3. šrouby.1. byl hned pod hadicemi k radiátoru druhý byl kus pod ním ale ten třetí memůžu najít.A ještě jedna věc musejí se odpojit trubky od klimy .Do interiéru jdou 2 které jdou do takové kostky která je přišroubovaná imbusem.nebo je to jinak?1.9 tdi asv man.klima. za odpovědi děkuji Ten třetí je napravo schovaný pod tlumením.Tu kostku musíš odšroubovat a odpojit trubky. Takhle to vypadá po sundání.Jsou tam vidět ty otvory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny00 Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Díky za info ale uz jsem to našel jsou pěkně schovaný.Vyměňoval jsem to 2 a půl dne ale díky tomu že bylo - 13 a dělal jsem to venku.Doufám že mě vyndavání palubky už nepotká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.