Pepik90 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 ahoj lidi chtěl bych si dát do opěrek hlavy LCD... jen nevim jak to mám zapojit nemáte někdo nějaky schéma jak to zapojit... zatim sem se na to jen očkem koukal moc se mi to líbí a hodně mě to zaujalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Kup si primo operky které maji LCD uz v sobe zabudované.. Zapojis to bud na radio, nebo kdyz to mas treba i dvd tak podle mého staci do zapalovani na 12V. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liapor Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Nechceš si místo těch LCD opěrek koupit tablet?? Je to univerzálnější (a dražší) řešení Ale přiznám se že mít LCD opěrky v noci v autě by mne malinko znervozňovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 oni by ty LCDčka byli hlavně kvuli dětem aby moc neotravovali a koukali na pohádky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Kup už zabudované do opěrek, pak "jen" nataháš do sedadel kablíky. Ty displeje v opěrkách se dají překrýt, takže běžný kolemjdoucí nepozná Akorát počítej, že udělat to pořádně s nataháním kablíků je otom, že sedačky ven, rozčalounit opěrák, nainstalovat, nemluvě o kabeláži v autě. Už přesně nevím, jak mi to dlouho trvalo, ale odhadem cca 3-4 hoďky příprava sedaček, a pak min. půlden pořešit v autě, propojit, atd. Není to extra složité, ale pokud chceš, aby to mělo nějakou úroveň, tak je to piplačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 (upraveno) dík za radu... jo asi to bude jednodušší koupit opěrky s LCDčkem v sobě a nechat si to udělat u odborníků :D Upraveno Únor 8, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.