reinxed Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Ahoj.Včera jsem jel z práce a při předjíždění jsem šlápnul na plyn a v tom okamžiku mi to cuklo(trhlo).Je pravda , že motor nebyl jěště dostatečně zahřátý.Bylo to na 4 a při každém prudším přidání to cukalo.Ujel jsem dalších pár km aby byl motor zahřátý a pak to už neudělalo vůbec a to jsem na to šlapal.Začalo to nyní po těch velkých mrazech.Předtím jsem nic takového neregistroval. Píše se tady něco o vstřikovačích , ale kdyby byly chycené nedělalo by to stále? Děkuji všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 filtr paliva menen naposledy kdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Nový před 30 tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 tedy tak akurat na vymenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 (upraveno) Filtr vyměněn a zdá se že je to v pohodě,ale mechanik mi diagnostikoval setrvák.Takže bude výměna.Z rána za studena jde slyšet a po zahřátí je klid. Nemáte někdo odkaz kde by se dal dobře koupit. Díky. Upraveno Únor 16, 2012 uživatelem reinxed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Tady je i ze spojkou,já bych to vyměnil rovnou všechno. http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-se-spojkou-3?kod_alt=03L105266A A nebo samotnej setrvák http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-se-spojkou-7-7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 (upraveno) Díky, určitě výměna i se spojkou. A co ložisko.Musí být k tomu? Upraveno Únor 16, 2012 uživatelem reinxed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Jo určitě to vyměň všechno. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 SACHS nebo LUK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Já bych dal origo. http://www.cc-autodily.cz/lozisko-spojky-vypinac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 no já se přikláním k tomu sachsu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Z jednoho cuknuti pri velkych minusovych teplotach menit setrvak??? Podle mne ty trochu zamrzla nafta a potom jak si to zahral bylo vse OK...Vymenil by jsem filtr protoze poo 30 Tkm ma svoje za sebou a na setrvak teda komplet spojku by jsem moc nespechal.... to by ti musel bouchat jako divy...pri chcipani a to by si i jako lajk slysel... Pri chipani bouchne neco od prevodovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Z jednoho cuknuti pri velkych minusovych teplotach menit setrvak??? Podle mne ty trochu zamrzla nafta a potom jak si to zahral bylo vse OK...Vymenil by jsem filtr protoze poo 30 Tkm ma svoje za sebou a na setrvak teda komplet spojku by jsem moc nespechal.... to by ti musel bouchat jako divy...pri chcipani a to by si i jako lajk slysel... Pri chipani bouchne neco od prevodovky... Palivák jsem vyměnil jak jsem psal výše a je to v pohodě.To klepání za studena mě trápí již delší dobu.Už jsem to tady psal.Nechci to měnit ihned.Ráno prostě nastartuju a slyším klepkání.Po ujetí cca 3 km je klid.Jak je auto zahřáté tak je to vpohodě.Přes leto taky v pohodě.Při chcípání taky v pohodě.Má to klidný doběh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.