Přejít na obsah

OII TSI Drive FL 1.4.TSI

Doporučené příspěvky

Tak už je konečně doma, čekal jsem na ní skoro 4 měsíce a myslím že po

OI Tour Trumf 1.9 TDI

OII Family 1.9 TDI

je to příjemná změna. Zatím jsem s motorem najel 100km dneska :lool: a ikdyž to ted točím max. do 3000tis/ot. tak mi příjde svižnější než 1.9 TDI a hlavně tišší a takový prostě plynulý a příjemný . Samá chvála co, jsem nadšenej, nic víc! :D

Jinak to je stará dobrá OII nic extra výbava!

Dneska jsem na nějaký fotky neměl moc čas..

Co bych chtěl:

Folie, už ať je léto na 17" Trifidy a přední RS nárazník + křídlo :wub:

Takže zase se můžete kochat i kritizovat :palec:

post-6275-0-44136900-1329423194_thumb.jpg

post-6275-0-31128700-1329423242_thumb.jpg

post-6275-0-04215800-1329423264_thumb.jpg

post-6275-0-87337600-1329423301_thumb.jpg

post-6275-0-85703900-1329423383_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:lool: prosímtě mám zatím 180km a je to kolem 6,4-7/l zatím to točím do 3000/ot.

Dá se s tím jezdit i levně :pivo: ale já už se vidím v mém první lepší benzínu jak to budu hned točit a litry budou skákat! :D

Ty vlastně Romarioo máš taky(nebo měl,nevím) ty zadní černá světla...taky jí máš úžasnou!

Odkaz ke komentáři

:lool: prosímtě mám zatím 180km a je to kolem 6,4-7/l zatím to točím do 3000/ot.

Dá se s tím jezdit i levně :pivo: ale já už se vidím v mém první lepší benzínu jak to budu hned točit a litry budou skákat! :D

Ty vlastně Romarioo máš taky(nebo měl,nevím) ty zadní černá světla...taky jí máš úžasnou!

Ty DIADEMOVE zarovky ti tam budou sedet!Mam je ve predu v blinkrech tam viniknou bo jsou cire v zadnich svetlech nepujdou videt ale ma je tam i Libor.F a vpohode,ja si koupil diodove ale pres to cerne sviti slabe!Tak jsem tam dal zpatky obyc zarovky a sviti to dobre! :palec:

Odkaz ke komentáři

je krásna :palec: hlavne veľa km bez nehôd a poruch....takmer žiadna zmena oproti predošlej,až na motor :D a tie žiarovky ti tam budú určite sedieť,pozeral som päticu a je taká istá,ako v odkaze :)

Pěkný autí jj černá je super ,ale taky pěkná "sviňa" na údržbu však uvidíš já s ní bojuju každé mytí :rolleyes: přeju hooodně km jinak motor paráda :palec: :palec:

Gracho: děkuju, tak si je rovnou objednám :pivo:

chipmann: já to vím, předtím jsem měl taky černou, tu samou a když jsem to myl tak jsem skoro nikdy nebyl spokojenej :D

Jinak už mám najeto k 300km a šlo to i na průměr 6,2l/100 ve městě naopak k 8l/100

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...