Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

Tak jsem se snazil co to slo, ale jak jsem ti psal. Nechal bych to u ty 1. verze tady. Ted uz z toho zaciinam pomalu delat nejakyho bastarda a nenii to ono.

Proste bych byt tebou nechal v naraniku 3 diry a poresil plastovy mrizky, ktery bych implantoval i do masky. Zbytek se mi uz moc nelibi.

Naviic se ti to vsechno v ty cerny stejne schova, tak jestli to ma cenu..

post-614-1264433119_thumb.jpg

post-614-1264433155_thumb.jpg

post-614-1264433172_thumb.jpg

post-614-1264433201_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

konwas moc diky ale ty prvni jsou asi fakt lepsi namyslim to a neco stim udelam

jinak zde prikladam foto auta z opravy.. faktura byla vystavena na 25 000KC a mam usetreno 4500 co me budou v servise vracet takze takovej solich... ale to me daji bocakem az jim to vse zaplatim... vypada to fakt luxusne to zavareni jsem ani netusil ze to bude tak k svetu...

post-204-1264501268_thumb.jpg

post-204-1264501276_thumb.jpg

post-204-1264501283_thumb.jpg

post-204-1264501290_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak hlavně Lukyne opatrně...viš jak? Znám kluka co přijel z lakovny a za týden jel znova :palec: :palec: :huh: :)

hej romco me povidej cumim do spiglu jalk oteklej kdyz dopbrzduju na krizovatku... a jela zamnou nejaka nana v necem vestsim neco jako santafe ale byla to honda nevim jaka volala picovala do telefonu co jsem odeziral :D a jako myslel jsem ze je ve me krava :)

Odkaz ke komentáři
hej romco me povidej cumim do spiglu jalk oteklej kdyz dopbrzduju na krizovatku... a jela zamnou nejaka nana v necem vestsim neco jako santafe ale byla to honda nevim jaka volala picovala do telefonu co jsem odeziral ;) a jako myslel jsem ze je ve me krava :P

Jooo taky koukám dop zrcátek a jednou jsem viděl, že skoro zastavila asi dva metry za mnou a stejně mě trefila... Tak snad už máš klid a vybranou smůlu... ;-)

Odkaz ke komentáři
konwas moc diky ale ty prvni jsou asi fakt lepsi namyslim to a neco stim udelam

jinak zde prikladam foto auta z opravy.. faktura byla vystavena na 25 000KC a mam usetreno 4500 co me budou v servise vracet takze takovej solich... ale to me daji bocakem az jim to vse zaplatim... vypada to fakt luxusne to zavareni jsem ani netusil ze to bude tak k svetu...

udelali to pekne jak to vidim z fotek ;)

Odkaz ke komentáři
PĚKNĚ HLADKÁ PRDELKA :lol: TO ÚPLNĚ LÁKÁ TY PŘEDNÍ NÁRAZNÍKY ;) :P :lol:

ALE NECHCI NIC PŘIVOLÁVAT :lol: DALŠÍ ANÁLNÍ STŘET BY SI ASI TĚŽKO VYDÝCHÁVAL :)

MÁŠ TO PĚKNÝ CHLAPE :lol:

RAZTAKU DIKY MOC... NO JAKO DALSI ANALNI STRET BY JSME FAKT UZ NEDAL.. ASI BY JSEM SE ZHROUTIL :P DOUFAM ZE TO VYDRZI NEJAKY PATEK BEZ SKRABANCE

Odkaz ke komentáři

tak poskrabu neposkrabu konstrukce je stejna nikde se lkrom listy nic nezmenilo..tak pokud by se lakova s listou stejne by jsem mel strach aby me nekdo neotukal..ted budu asi mesic parkovat v garazi nez papaaaa doveze nove auto.. pak me vystehuje .. jinak na sidlisti no nevim no jako unas pred barakem parkuji docela v poho lidi co si na to dvaji bacha ale nedej boze ze me to nekdo odre s kulou , to budu asi zabijet ;) :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...