Tuning Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 Ahojte, nevíte kde se u FSI nachází nějaký el.ventil co ovládá nějkaý variátor co ovládá "asi" nastavení vaček ??? nevím...dá se prý vyčistit...Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Pogooglil jsem a : nejakej variator je pro nastaveni ventilu (zanasi se bordelem) a auto je pak hlucnejsi. vycistit se da. Ale ze by byl a kde je u fsi jsem nikde nenasel Servisni manual na fsi jsem nenasel, procti si tenhle na tfsi, treba na neco narazis http://vw.nate-online.com/techdocs/2.0L%20FSI.pdf jeste se zkus zeptat clena Rolbař.. tohle psal v jinym topicu, takze vedet bude tento motor trpí na nastavovač vačkové hřídele, buď se vytahá řetěz nebo odejde ventil, co ten napínák reguluje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Taky by mě to zajímalo.Předpokládám,že ten ventil je to v kroužku. Zkusil jsem povolit dva šroubky na něm,ale nechtěl jsem použít násílí, tak jsem je zas dal zpět.Ví někdo jak ho dostat ven a vyčistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Našel jsem toto.Takže je to ten ventil.Jen nechápu,proč by se měl tolik zasírat karbonem. Zajímá mě,jestli se dá teda normálně vyndat,aby z něj nic nevyskákalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 jde vytáhnout tahem, ale po demontáži doporučuji dát nová těsnění, zasírá se karbonem, jelikož přes něj jde olej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Tak to je fajn.A jde vytáhnout bez demontáže celého víčka na motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) jj, jde, on je problém, že to tam bude zarostlé, lehce s ním pootoč tam a zpět a pak půjde vytáhnout Upraveno Září 25, 2014 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.