maik.le Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Ahoj, snažím se trochu zorientovat v dieselových motorech a moc rozumnej z toho nejsem. Ty co maji oznaceni PD tak jsou pumde-duse ty co maji CR tak to jsou common rail motory a ty co tam nemaji zadne oznaceni tak to je co za typ TDIcka. Pokud existuje i nejaka treti varianta, ktere to jsou verze a davaji se take do dvojkove octavky? Diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 žádné třetí podle mně není... jde jen o to, jestli to dodatečné označení je uvedeno, nebo je prostě napsáno TDI bez další specifikace. 1,9TDI byla podle mně jen PD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Urcite je jeste treti typ ktery ma naftove cerpadlo a ne vstriky, ten ale v O2 nenajdes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 já bral v potaz O2, pro upřesnění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 systémy vstřikování jsou 3: PD, PPD a CR. PPD je použito u RS 125kW a je to systém Siemens, víceméně je to podobné jako klasické PD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 přesně Rolba ma pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.