Guest chipmann Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 to jsou teda ty origo škoda jestli se nemýlím že ? Asik je objednám na mazla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Jojo origo škoda pro čínu co se vyrábí, jiný nejsou na sedana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Já nemít kombíka, tak je hned objednávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 tak a jsou objednány :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 No to byla rychlost teda :D taky si je objednám, ale až později, teď budou výdaje na tu přestavbu, takže až potom někdy. A to ještě chci první columbuse asi než ty světla, uvidíme no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 u mně zase colombus počká:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Chipe-ty si je uz objednal no super..vim ze si je taky chtel..jak dojdou prosim te nemuzes nafotit jestli ten vrch sviti stejne jak spodek 2ty prouzky pod sebou tech ledek?? Dekuji moc! Jinak na te strance jsem tam volal a melo by to svitit tak jak chci vrch celej obe bok a spodek taky obe tak uvidime..diky moc!Jsem zvedav..pak hned objednam taky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tak dnes jsem naložil všechno potřebné do auta a zítra už se jde na to, ještě jedna poslední fotka za stara... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 paradni..drzim palce!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 tak nárazníky jsou už upravené a jsou v lakovně, příští týden se bude dávat na auto zapojovat osvětlení a taky maxidot, plynový pedál a nášlap RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 muselo to byt mazec dopasovat to tam ty boky ze..at neriznes vic nebo mene..masakr..obdivuji vas! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 No já to tam nedával, to by dopadlo špatně... :lool: Na to jsou odborníci co s tím mají zkušenosti. Jinak auto ještě není hotový, ale snad příští týden bude už. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Jsem zvedav..osobne se mi to moc nelibi ale zase jine nez ostatni!!Jsem zvedav..preji hoodne uspechu a sil!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 no jště budu muset dát jiný přední světla a mračítka, aby to vypadalo dotaženě a pak si myslím, že už to bude OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 ok,jsem zvedav,necham se prekvapit...bude to jine nez maji ostatni!!Ale co vas to napadlo davat FL naraznik na pred Fl u nas je sice okta zelene O1 konkretne a ma RS FL naranik taky a ma to svarene s blatnikama takze je to vypoukle ven a to je teprve peknej hnus!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 No chceme se něčím odlišit od ostatních, aby to nebyla taková tuctovka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 je to zajimave....koho to tu napadlo jako prvniho??Nebo kde ses nechal inspirovat tady na foru?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Abych pravdu řekl, tak mě to napadlo, že by to mohlo být dobrý, ale už to vymysleli tady na foru přede mnou. Takže jsem si připadal tak trochu jako Jára Cimermann :lool: Myslím, že byl první Olaf. Ten dal ten impuls a ostatní to zkusili taky, zatím na foru jsou myslím 3 lidi co to mají a každej to má trochu jinak, já budu 4. Uvidíme jak to bude vypadat, ještě jsem to neviděl, ale měl bych to mít komplet hotový tento týden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Tak to jsem zvedav..budes to mit aj s tema svetlama uz jak je chces do cerna?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Ne to zatím ne, ty jsem ještě ani nekupoval, přemýšlím ještě který koupím, možná ani ty angely kupovat nebudu, jenom možná ty performance black - ten styl jak origo, akorát v černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 jo tyhle jsou pekne..jak chces ty kup si tyto a nech si treba dokodovat ty blinkry mam to ted tak y hoodne se mi to libi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 No uvidíme, tady s tím už bych neměl žádnou práci, jenom by se vyměnily kus za kus. Ale ty angely bych zkusil někde nechat překopat, aby ten led proužek fungoval jako ten blinkr, no jenomže kde a za kolik...zase další m*dačka s tím.. no nevím no, ale láká mě to. Zas to nikdo nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 JJ vim pamatuji jak jsme se bavili..tak jak jsi to vymyslel tak to byla supa..ale zas jak rikas je to mrdacka ale stalo by to zato..pak by bylo nahovno kdby se neco stalo nebo ti nekdo rozbil jedno svetlo :( :( :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 jojo přesně jak říkáš... takže spíš to vidím na tu verzi těch obyč tmavých světel + mračítka a samozřejmě kvalitní halogenový žárovky, buď osram nebo philips 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Tak zítra večer bych měl jet pro auto konečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Zítra nahodím fotky, zatím nemám vyřešený zapojení led svícení, ale už se na tom pracuje, tak aspoň bez rozsvícených světel no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 už sa neviem dočkať,kedy nahodíš fotky B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Tak kde jsou fotky..jsem strasne zvedavej jak se to povedlo a jak to vypada..tech nervu co to stalo vid?? urcite to bude pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Tak tady jsou fotečky...auto jsem neměl čas ale umýt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 No jak už jsem napsal ...je to krasavec..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.